Meny
 

Lørdag 21. september

Lørdag 21. september blir det igjen Cars & Gadgets med stands og bilutstilling ute i «Hagen» (mot jernbaneveien).

Her vil det være visning av biler, motorsykler og vannscootere fra en rekke bilforhandlere i området. I tillegg kommer PK for å gi oss eksplosiv underholdning! PK elsker å gjøre kule eksperimenter. Med humor, galskap og, ikke minst, kunnskap kan man ikke annet enn å la seg begeistre når en entusiastisk PK viser frem eksperimenter du kan gjøre hjemme og eksperimenter du IKKE kan gjøre hjemme. Gjør deg klar for smell og moro!

 

 

Kl. 12-16: Stor bilutstilling med ulike forhandlere:

Bilia // Mobile Follo // Mobile // HS MC-Center // Autoria // Follo Autoco // Andresen Bil // RSA Bil

Kl. 12-16 Flere av våre butikker har stand

Kl. 14: Smell og moro med PKs naturfagtime!

Butikker som har stand ute i Hagen denne dagen:

 

G-max

På G-max sin stand blir det ordentlig turstemning. Lavoen er montert og du er velkommen inn for vame samt smaksprøver på Real Turmat. De vil også by på kaffe og te fra Growers Cup. Er du interessert i tur og utstyr vil du også her få presentert håndholdte GPSer fra Garmin samt Alfa turstøvel som nylig vant «Best i test».

Teknikmagasinet

Er du opptatt av og interessert i gaming? Da kan standen til Teknikmagasinet være noe for deg. De har tatt med seg gadgets innen gaming. Ryktene sier at de også vil ha ekstra god pris på headset, PC-mus, tastatur etc her også denne dagen.

Thansen

Viser frem elektriske motorsykler til barn. Det vil også være muligheter til å prøve disse. For de voksne vil de ha gode priser på bilpleiepakker og bilvaskekit ved sin stand.

Jernia & Rema 1000

Jernia har funnet frem grillen og Rema 1000 sørger for at den ikke står tom. Sammen deler de ut deilige grillede pølser og topp stemning. På bålpannen blir det popping av popkorn.

Spekestua

Spekestua har alltid deilige fristelser. På standen de har ute i hagen denne dagen blir det smaksprover og salg av spekepølser.

Ringo

Ringo viser frem ulike radiostyrte bilder. Visste du forresten at de også har modellsett av biler som man kan male på og bygge selv? Forskningssett har de også. 

 

Norli

Visste du at det fantes en egen 'Garasje bok'? For det gjør det. Og denne dagen vil Norli selvsagt ha med seg denne som du kan kjøpe på standen deres til 50% rabatt. De vil også ha med et nøye utvalgt sett med bøker, blant annet en grillbok som de selger der til gode priser. Men Norli har ikke bare bøker - de har også morsomme eksperiment pakker for barn som de viser fram denne dagen. Kanksje PK sitt show frister til egne eksprimenter?

Panduro

På standen hos Panduro blir det morsomme aktiviteter for barna. Her kan de lage egne kunstverk med Hama-perler. I tillegg kan man lage sine egne perlearmbånd. Pssst! Hører rykter om at de skal ha noen gode tilbud i butikken også.

Dette skjer også under Ski Style Week: