Meny
 

Lørdag 14. september

 

Kl. 12-16 på Stjernetorvet: Interiør og mat i fokus!

Kl. 13: Møt Finn Schjøll på Stjernetorvet.

Butikker som har stands denne dagen:

 

CHRISTIANIA BELYSNING

På standen til Christiania Belysning tilbyr de veiledning i forhold til lys. Det vil også bli muligheter til å delta i en konkurranse der du kan vinne en Louis Poulsen Ph 5.

 

SØSTRENE GRENE

Kom å se nyhetene fra Søstrene Grene! Det dekkes til et inspirerende festbort på stand. Det vil også bli muligheter til noen gode kupp på deres stand.

KREMMERHUSET

Se nyheter og få inspirasjon fra Kremmerhusets herlige utvalg. Bli også med i deres konkurranse på stand der du kan vinne en kurv med godsaker.

SEBASTIENBRUNO

Smaksprøver og utstilling av varer. Fra deres stand vil det også bli konkurranser for både voksne og barn med deilige fristelser som premie.

TRAKTØREN KJØKKENUTSTYR

Fra stand vil Traktøren ha demo på brødrister og dele ut smaksprøver på toast. I tillegg til visning av spennende produkter fra deres store kjøkken-sortiment vil de vil også vise frem noen av sine elektriske salt- og pepperkverner.

RITUALS

På stand vil det bli utført enkel makeup og håndmassasje. De vil også presentere en mengde deilige produkter fra deres sortiment av makeup, skin care, håndsåpe/loation, duftlys og duftpinner.

REMA 1000

På plattået mellom andre og tredje etasje ved Stjernetorvet byr Rema 1000 på smaksprøver på Salma Laks.

Dette skjer også under Ski Style Week: