Meny
 

Lørdag 21. september

 

Kl. 12-16 på Stjernetorvet: Mote og mat i fokus!

Kl. 12.30: Møt Jan Thomas på Stjernetorvet. Han gir deg sine tips rundt høstens trender.

Kl. 14: Møt Katrine Sørland på Lindex sin stand på Stjernetorvet.

Butikker som har stand på Stjernetorvet denne dagen:

 

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen viser frem et utvalg av yttertøy, skjerf og bager. Her vil du kunne se et godt utvalg av høstens kåper og jakker. Det vil også være konkurranse på standen deres der to heldige vinnere får en goodiebag a verdi 1750,- per stk. (vinnerne annonseres på deres egen instagramside samme ettermiddag)

Lindex

Få med deg butikkens høstlige favoritter. Fra kl 14-15 kan du møte Kathrine Sørland på standen til Lindex for å hjelpe deg med tips og inspirasjon til høstgarderoben. (Fra 12-14 er Katrine Sørland hos Lindex-butikken) Pssst! Lindex kjører også 25% på dameavdelingen hele denne dagen. <3

Zizzi

Hos Zizzi har de fått inn masse herlige strikkegensere og tøffe jeans som de vil ha med seg på stand for vise deg. Det vil også være konkurranse på stand der du kan vinne rabattkort i butikken på 100,-

Brilleland

Brilleland viser frem et utvalg briller. De vil også ha med seg utstyr og fagfolk som kan gi deg en indikasjon på om du bør ta synstest. I tillegg samler de inn gamle briller til Vision for All. Hver kunde som leverer sine gamle briller får gavekort på 200,-kr som kan brukes på brille eller solbrille. Gun Marit hos Brilleland reiser til Peru i november med Vision for All og trenger mange briller til de fattige. Brilleland måler og renser brillene før de gis bort til de som trenger.

Lakkbar

Lakkbar skal vise frem sin store nyhet;  'Peel off Nail Polish'. I tillegg vil det bli mulighet til lakking av negler fra stand.

Kicks

Kicks tar med seg make-up kofferten sin og tilbyr lett make-up fra sin stand.Viser deg trender og med fokus på øyne og lepper.

Lola & G

Har du smakt på den hjemmelagede isen til Lola & G. De tar med seg isvognen på stand og deler ut smaksprøver.

Rema 1000

Rema 1000 sin eksklusive leverandør Kolonihagen kommer på stand. De produserer kun økologiske produkter og vil gi ut smaksprøver.

Espresso House

Som vanlig stiller Espresso House med svart kaffe til kundene på Stjernetorvet. <3

 

PERSONAL SHOPPER

Vår egen Personal Shopper Siv er en selvskreven gjest på motedagen under Ski Style Week. Møt henne på stand og få enkle, personlige stylingtips eller book en time.

Dette skjer også under Ski Style Week: