Åpningstider
Dag | Åpningstider |
---|---|
Mandag |
10:00 - 21:00 |
Tirsdag |
10:00 - 21:00 |
Onsdag |
10:00 - 21:00 |
Torsdag |
10:00 - 21:00 |
Fredag |
10:00 - 21:00 |
Lørdag |
10:00 - 19:00 |
Søndag |
Stengt |
Dag | Åpningstider |
---|---|
Fredag 29. november |
09:00 - 22:00 |
Lørdag 7. desember |
10:00 - 20:00 |
Søndag 8. desember |
14:00 - 19:00 |
Mandag 9. desember |
10:00 - 22:00 |
Tirsdag 10. desember |
10:00 - 22:00 |
Onsdag 11. desember |
10:00 - 22:00 |
Torsdag 12. desember |
10:00 - 22:00 |
Fredag 13. desember |
10:00 - 22:00 |
Lørdag 14. desember |
10:00 - 20:00 |
Søndag 15. desember |
14:00 - 19:00 |
Mandag 16. desember |
10:00 - 22:00 |
Tirsdag 17. desember |
10:00 - 22:00 |
Onsdag 18. desember |
10:00 - 22:00 |
Torsdag 19. desember |
10:00 - 22:00 |
Fredag 20. desember |
10:00 - 22:00 |
Lørdag 21. desember |
10:00 - 20:00 |
Søndag 22. desember |
14:00 - 19:00 |
Mandag 23. desember |
10:00 - 21:00 |
Tirsdag 24. desember |
09:00 - 13:00 |
Onsdag 25. desember |
Stengt |
Torsdag 26. desember |
Stengt |
Tirsdag 31. desember |
10:00 - 16:00 |
Onsdag 1. januar |
Stengt |
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Om Snurr
Det hele startet med en snurr, som ble til to og så til flere. En idé om et levende bakeri. Svevende mel, klirring i kjevler og knitrende varmt sukker rett fra ovnen. En varig duft av det vi elsker aller mest. Ekte, ærlig og kompromissløst bakverk. Bakverk bakt med kjærlighet.
Kjærlighet til faget, kjærlighet til folka våre og ikke minst til alle våre kjære gjester. Det er dere vi baker for.
I 1979 sto en 15 år gammel gutt i vinduet på et konditori i nordre, gågata i Trondheim. Fasinert av de fine kakene og atmosfæren de lagde. Det var her det hele startet. Interessen for kaker og bakverk ble så stor at allerede kort tid etter sto den samme gutten i kjelleren som lærling.
Drømmen om et bakeri med erfaringer fra både inn-og utland har lenge vært der. Kakene er nå lagt på hylla, det er snurrer og bakverk som nå står i fokus når Snurr har åpnet dørene.
Snurr er en lidenskap, en lidenskap vi jobber med hver dag. Vi strekker oss hele tiden langt for å nå våre mål. For at du skal få gleden av det beste bakverket og den beste kaffen.