Meny
 

Få hjelp med gaveshoppingen

siv personal shopper

Er du en av dem som synes det er vanskelig å handle gaver? Eller har du utfordringer med å komme deg ut for å ordne sånne ting selv? Ski Storsenters egen personal shopper Siv kjenner hver eneste butikk på senteret, og kan hjelpe deg med å plukke ut gaver til både store og små ved alle anledninger.

  

Ski Storsenters egen personal shopper, Siv, hjelper deg gjerne med å shoppe gavene.

 

Hva må du gjøre?

Ta kontakt med Siv på telefon 928 51 183 eller på e-post skistorsenter.personalshopper@olavthon.no og snakk med henne om hvem gavene er til og hva budsjettet ditt er. Det er fint om du vet litt om hva gavemottakeren liker og om han/hun har noen spesielle interesser.

Hva gjør Siv?

Basert på det du har fortalt kommer Siv med et forslag til gaver fra forskjellige butikker på Ski Storsenter. Så avtaler dere en tid der du kan komme å titte på og godkjenne gavene.

Pakkes gavene inn?

Når du har godkjent gavene, må du først betale for dem i de butikkene de er fra, og så kan butikkene pakke dem inn for deg.

 

PS: Husk at Ski Storsenter kan hjelpe deg med å frakte varene hjem til deg for 50 kroner. Er du medlem av Ski kundeklubb er det gratis. Dette bestiller du fra Kundeservice i 1. etasje.

Hva koster det?

Tjenesten koster 300 kroner, uansett hvor mange gaver du ønsker hjelp til. Selve gavene må du betale for i de butikkene de er fra.

Gjelder det julegaver også?

Ja! Siv kan hjelpe deg med gaveshoppingen til alle anledninger; jul, bursdag, bryllup, konfirmasjon og så videre. Husk at ved juletider har vi pakkedisk på senteret. Der står det flinke gaveinnpakkere og hjelper deg med pakkingen - helt gratis.

 

Les mer om personal shopper her.