Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kollasj av to frisyrer

Frisørens beste tips til årets julefrisyre!

Julebordsesongen er allerede godt i gang for mange, og i den anledning har vi tatt en prat med Camilla, som jobber som frisør hos Adam & Eva her på Ski Storsenter. Vi spurte om hennes beste tips til både styling og produkter!

I år er det mye volum, farger og freshe håraccessoirer som gjelder, i følge Camilla!

 

Hvilken frisyre tror du blir årets «hotteste» på julebordet og julefestene?  

Årets hotteste frisyrer i juletiden vil bli med mer accessoirer enn det kanskje har vært tidligere år. Løse, luftige frisyrer, men også ulike fletteteknikker, vil komme frem.

 

Har du tips til en enkel frisyre som alle lett kan få til selv? 

Jeg vil tro de aller fleste klarer å lage en skill og ha en stram lav hestehale med festepunkt i nakken, med fint tilbehør. Gjerne en avlang klype, som følger kinnbeinet og opp i håret. Eller eventuelt ulike fletteteknikker, det er bare å være kreativ og hente litt inspirasjon, så kan man fort gjøre en flott frisyre ut av noen fletter!

 

ØVERST F.V: Sølvspenne 79,90, hårklype 99,90, rød spenne 99,90, hårbøyle 229,-. Alt fra Glitter.

  

Hvordan burde vi style håret til nyttårsaften?

Til nyttårsaften ville jeg vært så kreativ som jeg kan, det er et nytt år med nye muligheter, hva med å prøve en ny frisyre? Om det er en stram hestehale, halvt oppsatt eller krøller, bruk kreativiteten din til å skinne inn i det nye året!

 

Hva er høstens og vinterens frisyre? Hvilken frisyre spør flest etter når de kommer til dere?

Høstens og vinterens mest populære frisyrer er mye volum og rette flater, ulike farger som varmer opp denne kalde tiden, og, som tidligere sagt, frisyrer med accessoirer.

 

 

De beste stylingproduktene? 

Det er så vanskelig å si, for det kommer så an på hår og type person. Men for de som elsker volum, så har vi Shu Uemura sitt volumpudder og flere typer saltvannsspray. For de med krøller, går det mye i Kérastase sin fuktighetserie. Ellers er det mange varmebeskyttende produkter og produkter for å få frem glans i håret som er populært nå for tiden. Der er også Shu Uemura en veldig fin serie!

 

Hvilken krølltang/rettetang anbefaler du?

De rettetengene og krølltengene vi anbefaler er Cloud Nine! Med dem får man et godt varmeverktøy som passer de fleste hår, bevarer glansen og gir det resultatet man ønsker. En liten hemmelighet er også at han som startet GHD, er oppfinneren av disse produktene, i senere tid!

Produkter fra Adam & Eva: 1. Kérastase Masquintense Fine 430,- 2. Kérastase Bain Magistral 280,- 3. Kérastase Lait Vital 340,- 4. Cloud Nine The Standard Iron 2244,- 5. Shu Uemura Urban Moisture 480,- 6. Shu Uemura Art of Hair Volume Maker 390,-

 

Sist endret - 20 oktober 2019