Meny
 

Meld deg inn i Ski Storsenters kundeklubb – send Ski til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Ski Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

kollasj, drikkeflaske og dame med julegavetips

Julegavetips til han og henne

Har du fortsatt ikke funnet den rette gaven til kjæresten eller foreldrene dine? Eller kanskje søsken og venner? I så fall, her finner du noen tips til hva som kan legges under juletreet i år!

Til veskeelskeren

 

 

 

Skonnord har et bredt utvalg av vesker fra merker som Marc Jacobs og Cala & Jade. Så til den veskeglade kan du uten tvil ta turen innom her og finne den perfekte julegaven. Eller kanskje vil du sette noe på din egen ønskeliste?

 

Du finner også fine vesker (og interiør, klær og sko) hos MANI Studio, som for eksempel vesken til venstre i bildet. Her finner du julegavene, uansett hvem det er til!

 

Til den avslappende motebevisste

 

 

Hvem digger vel ikke å kle seg i komfortable plagg som en hettegenser? Og til den motebevisste kan du definitivt gå for en fra Holzweiler, som du finner hos Skonnord. Komfortabelt og moteriktig!

 

 

Egenpleie for alle

 

 

Hos L’Occitane finner du massevis av fine gaveesker til både han og henne! Over ser du Kaja-Marie sine favoritter. Esken til henne er et gavesett inspirert av den gylne timen i Provence, som inneholder serien Terre de Lumière L’Eau. Og esken til han er et forfriskende gavesett med serien L’Homme Cedrat. Gavesettene koster 699,- per stk. (verdi 837,-) Hvem setter vel ikke pris på litt god duft og ekstra selvpleie i julen?

 

Gaven alle blir glad for

 

 

Pysj eller loungewear er noe alle setter pris på, for hvem liker vel ikke å ha på seg superbehagelige plagg når man er hjemme? Hos Change finner du et bredt utvalg av både pysjer, nattkjoler, morgenkåper og undertøy, så her finner du noe til enhver smak. Kaja-Marie sin favoritt er denne grå med rosa blomster!

 

 

Til den miljøbevisste

 

Å drikke nok vann i løpet av en dag er viktig, og hva er vel bedre enn en miljøvennlig flaske fra S’well som man kan ha med seg rundt på både jobb, trening og til hverdags ellers? Den perfekte julegaven til den som har alt, og særlig til den miljøbevisste. Denne flasken holder godt på både varm og kald drikke, og finnes i mange ulike design. Du finner den hos MANI Studio!

 

Sist endret - 20 oktober 2019