Meny
 
påskeegg med innhold

Smykkene på bildet er av merket By Olea og kan kjøpes hos Bjørklund: Øreringer, 398,- øredobber, 498,- armbånd, 298, smykke med to sirkler, 298,- smykke med hestesko, 698,- 

9 ting du kan putte i påskeegget (som ikke er godteri)

Påsken er virkelig rundt hjørnet, og om ikke påskeegget er på plass ennå, så har vi noen tips til hva du kan putte oppi – som ikke er godteri. Men, det må jo også nevnes at godteri er en viktig del av påsken for mange, og det beste får du hos Yummy Heaven!

Her er 9 ting du kan putte i påskeegget: 

1. BADEBOMBER

Alle elsker me time, og hva er vel bedre enn et varmt og deilig bad med en badebombe? Du får dem hos The Body Shop.

 

2. BOK

En god bok er aldri feil, særlig ikke i påsken. De aller fleste setter pris på en krim eller roman de kan kose seg med i påskedagene. Ark og Norli har det du trenger!

 

3. KORTSTOKK ELLER YATZY

To klassikere for de fleste i påsken, og veldig mange har kortstokk eller yatzy de har hatt i mange år, kanskje på tide med noen nye? Du finner det hos både Norli og Ark.

 

4. FINE OG BUDSJETTVENNLIGE SMYKKER

Skal du gi påskeegg til en datter, mor, søster, kjæreste eller venninne, så kan kanskje noen fine smykker gjøre seg? Og det trenger ikke være dyrt, hos Bjørklund finner du mange fine varianter som er budsjettvennlige.  

 

5. GAVEKORT PÅ KINO

En opplevelse er alltid koselig å få, særlig i en hektisk hverdag. På Odeon kino får du de beste filmopplevelsene!

6. PÅSKEKOPP

Kopper og andre ting med påskemotiv er gøy å få i påsken, ta frem år etter år og bli påminnet den du fikk den av. Hos Kremmerhuset finner du masse fint påskepynt!

 

7. DUFTLYS

Alltid en deilig ting å få, som kommer godt med i de fleste hjem. Hos Rituals finner du mange gode dufter!

 

8. DUSJSÅPE

Forbruksvare i de fleste hjem, og noe alle setter pris på å få. L’Occitane har mange deilige dusjsåper.

 

9. DRIKKEFLASKE

Vi vil alle bli mer miljøvennlige, samt drikke mer vann i hverdagen. Så hva med en kul drikkeflaske som holder vannet kaldt, samt er fin å ha i vesken? Du finner blant annet fine fra Eva Solo hos Kitch’n.

 

Vannflaske fra Eva Solo hos Kitch’n 399,- | Duftlys fra Rituals 215,- | Shower oil fra L’Occitane 199,- | Kopp fra Kremmerhuset 39,- | Gavekort på Odeon kino | Badebombe fra The Body Shop 29,- | Smykke fra By Olea hos Bjørklund 298,- | Kortstokk fra Norli 39,- | Boken Dvalen av Camilla Grebe hos Ark 379,-

Sist endret - 15 april 2019