Brilleland søker salgsmedarbeider 70% (vikariat)

Vil du spre glede og god kundeservice med oss?

Brilleland Ski søker en salgsmedarbeider i 70% stilling (ett års vikariat).

Vil du bli vår nye kollega må du elske at vi er en hektisk arbeidsplass med mange kunder. Vi er en herlig gjeng med mye humor og glede som sammen står på for å nå våre mål. Vi ønsker at du er moden av type og at du har evnen til å ta til deg ny kunnskap.

Vi tilbyr deg gode interne kurs, oppfølging, konkurransedyktige betingelser og mulighet for bonus. Brilleland er en stor kjede med rike muligheter for personlig utvikling. Hos oss får du ta del i et butikkteam bestående av kompetente og dyktige kollegaer.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • viser engasjement i et team
  • setter høye standarder for kvalitet og kvantitet
  • bruker humor mot kunder og kollega
  • aksepterer nye ideer og initiativ til forandring
  • setter seg personlige mål og oppnår vanligvis gode resultater
  • søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.
  • søker må være over 18 år

ARBEIDSTID:

I din videre utvikling hos oss vil vi legge til rette for en god ramme for at du skal lykkes. Vi hjelper deg med opplæring, slik at du kommer til rette blant oss. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad til: gmk@brilleland.no

Søknader behandles fortløpende. Startdato etter avtale.

ANNEN INFO:

I over 35 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Brilleland er den profesjonelle kjeden for folk flest, med variert og tidsriktig utvalg til lav pris. Hos Brilleland skal alle oppleve at de har råd til høy kvalitet, både når det gjelder solbriller, briller, kontaktlinser og behandling av synet. Brilleland AS er landets mest kjente optikerkjede. Vi har autoriserte optikere i alle våre butikker med spesialkompetanse innen klinisk optometri, kontaktlinser, progressive briller, arbeidsplassoptometri, synstrening med mer.

Om stillingen

Stillingstittel
Salgsmedarbeider (vikariat)
Stillingstype
Deltid
Omfang
70%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00