Funky Frozen Yoghurt søker medarbeider

Funky Frozen Yogurt avdeling Ski leter etter nye ekstrahjelper og en deltidsansatt! Er du over 16 år og på utkikk etter en jobb? Ta en titt her:

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge. Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør.

HOVEDOPPGAVER:

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livsstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet bedre, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept? Send oss din søknad på skis.ffy@gmail.com

ARBEIDSTID:

I stillingen som deltidsansatt er arbeidstiden morgen, kveld og helger.

I stillingen som ekstrahjelp er arbeidstiden hovedsakelig ettermidag, kveld og helger.

Merk emnefeltet med: «Ekstrahjelp» eller «Deltid»

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp/deltidsansatt
Stillingstype
Deltid
Omfang
Varierer
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Snarest
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 10.00-21.00