Meny
 

Funky Frozen Yogurt søker Assisterende Butikksjef.


Er du over 18 år og ute etter en ny jobb med mer ansvar? Ta en titt her:

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurt-is kjede. Vi startet opp i mars 2013 og har nå 20 butikker i Norge. Vi har videre planer for vekst i inn og utland. Vi er den første yoghurt-is kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurt-is og vi har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Vi er i dag et lite hovedkontor Oslo som drifter alle 20 butikkene sammen med 19 fantastiske butikksjefer. Nå trenger vi en funky ass. butikksjef til, som vi kan dele seirene og utfordringene med. -Kanskje er dette din aller første butikksjefsjobb?

 

Vi søker blide, energiske og engasjerte unge mennesker som er opptatt av miljø, kosthold, økologi og en aktiv livstil. Du må være serviceinnstilt, elske å jobbe med mennesker og trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo! Vi liker mennesker som tar initiativ, kommer med nye forslag og som er lette å stole på. Om du deler vår filosofi om at en økologisk yoghurt-is gjør livet gladere, håper vi å se en søknad fra akkurat deg!

 

Vi tilbyr et ungt og sprudlende arbeidsmiljø hvor vi sammen skal dyrke frem et sted for kvalitet, god service og fantastiske opplevelser. Ved å bidra til at Norge blir et gladere og sunnere sted, vil dette bli en arbeidsplass du garantert kommer til å være stolt av! Sammen er vi fremtidsrettede og nyskapende. Det vil være spennende utviklingsmuligheter som ansatt i Funky Frozen Yogurt.

 

Er du klar til å ta del i Norges Råeste Iskonsept?

Send oss din søknad på SKIS.FFY@GMAIL.COM

Merk søknaden din med: Heltid

Obs. Du må beregne å jobbe dagtid, kveldstid og helg.

 

Vi sees :D

Søknadsfrist: 07. mai