Ice

ICE søker host/hostess 30%

Bli med på mobilenheten og få betalt for å være en mobil-guru!

Bli med på mobilenheten og få betalt for å være en mobil-guru! ice-butikken i Ski leter etter deltid til å være Shop Host/Hostess- og kanskje er det akkurat du som tar denne råe muligheten!

HOVEDOPPGAVER:

Hverdagen din vil rocke og inkludere:

 • Betjene kassen
 • Bistå i at butikken går på skinner
 • Salg og kundebehandling i butikken
 • Varepåfylling og opprettholde orden
 • Andre oppgaver relatert til butikkdrift

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi tror du vil føle deg hjemme når du:

 • har en sprudlende personlighet og kommer lett i kontakt med mennesker
 • har en teknisk interesse og kan kanskje se deg selv i en fremtid innen Telecom
 • er idérik og har en stemme som blir hørt. Vi er åpne for å lytte til dine innspill!
 • er imøtekommende og engasjert
 • har en evne til å bygge positive relasjoner med de rundt deg
 • drives av å oppnå resultater og ta del i suksess
 • er over 18 år og klar for nye utfordringer

Har du erfaring fra Telecom er det selvsagt et pluss, men ikke noe must. Vi gir deg all opplæring du trenger for å lykkes. Vi er mest opptatt av personligheten, motivasjonen og interessen din. Og du vil ikke bare få en fantastisk arbeidsplass, men også gode utviklingsmuligheter og kollegaer som heier på deg.

ANNEN INFO:

En annen ting som er ganske unikt med denne jobben, er hvilken leder du får. Butikksjefen, Yan, er alt for ydmyk til å si dette selv – men vi som rekrutter for ham kan godt skryte litt av både ham, hvordan han leder og hvordan han er som menneske. Han er usedvanlig hyggelig og jordnær, og medmenneskelig fokus. For ham er det viktigste kundeopplevelsen, og menneskene. Mobilen er tross alt noe vi alle har i lomma, og med dette medfører ulike kunders behov – noen trenger mer hjelp enn andre, noen trenger å bli sett og lyttet til. Ikke nok med kompetanse innen telekom, får du også erfaring innen salg og service, og det å jobbe under godt lederskap. Butikken har også kvartalsvis TASK FORCE, hvor alle ice-butikkene møtes og deler kunnskap, får faglig innhold gjennom kurs og besøk av leverandører – som ofte ender i en real afterwork!

Norges beste arbeidsplass venter

ice har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work for femte året på rad. Vi er stolte av å være en betydelig aktør i mobilbransjen, med en imponerende vekstrekord. Vi er fast bestemt på å opprettholde vår posisjon som en unik mobiloperatør og fortsette å være en av landets beste arbeidsplasser.

I vår visjon om å skape fremtidens telebutikk, er fokus på å levere førsteklasses kundeopplevelser og enestående service. Selv i en stadig mer digital verden, verdsetter vi det personlige og nære. Og det er her du kommer inn.

Søk på din måte da vel!

We know. Ikke alle er like begeistret for å skrive søknad. Det viktigste for oss er å bli kjent med deg som er genuint interessert i å bygge og utvikle team. Ikke minst er du en viktig ambassadør for vårt butikkonsept! Søk derfor på måten som representerer DEG best! Om det er i form av video, søknad, SMS, presentasjon, eller annet- dét bestemmer du. Husk å fortell oss om du ønsker deltidsstilling 30% eller fulltid. Vi gleder oss til å høre fra den autentiske DEG!

Om arbeidsgiveren

ice har, helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av Norges tredje mobilnett, ice+, hatt ett mål for øyet; å utfordre det norske mobilmarkedet til det bedre for deg og alle mobilkunder i Norge.

Gjennom snart 8 korte år som mobiloperatør har ice gått fra én kunde og én mobilmast, til over 800 000 kunder og bygget Norges nye mobilnett. I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap 5 år på rad, har ice satt innovasjoner som Rollover og Rollover Deling på kartet. ice har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til det mobilselskapet med best kundeservice flere år på rad! Vi har også åpnet 5 flotte butikker i Østlandsområdet.

Med gode plasseringer hos Great Place To Work flere år på rad, ABW (activity based workplace), tillitsbasert og fleksibilitet i arbeidshverdagen i moderne lokaler sentralt i Nydalen har vi satt målet mot det neste steget, å bli Norges mest attraktive arbeidsgiver. ice er kjent for å være en fremoverlent arbeidsgiver, og nå, som en del av Lyse konsern et av de største teknologimiljøene i Norge skal vi bli enda større.

Vi jobber daglig med å være det mest anbefalte selskapet gjennom fornøyde kunder og ansatte. Vi ser på våre ansatte som talenter og ambassadører for våre verdier; å tenke nytt, spille på lag og skape tillit.


Om stillingen

Stillingstittel
Shop Host/Hostess
Stillingstype
Deltid
Omfang
30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Yan Christensen
E-post
Yan.Christensen@ice.no

Søk på stillingen

2. etasje (på broen)

Åpent i dag 10:00 - 21:00