Ice søker Shop Host(ess) Deltid

Vi er på utkikk etter deg som ønsker å jobbe som Shop Host eller Hostess i en av våre butikker i Ski, Storo og Strømmen.

Ice har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work for femte året på rad. Vi har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Vi i ice søker nemlig en sprudlende, engasjert og allsidig Vert eller Vertinne til vår splitter nye butikk! Vi har lansert det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

Det vi ser etter er en skikkelig ILDSJEL. En som evner å skape en arena der folk har lyst til å oppholde seg. En som gjennom unike opplevelser klarer å skape lokal forankring og tiltrekke seg potensielle kunder. En som står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.

HOVEDOPPGAVER:

 • Salg og kundebehandling i butikk
 • Holde orden i butikken
 • Varepåfylling
 • Betjene kasse
 • Bistå til at butikken driftes i henhold til rutiner
 • Andre oppgaver relatert til butikkdrift

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

 • kommer lett i prat med ulike type mennesker, og har en over snittet god formidlingsevne
 • har en god forståelse for hva som behøves for å lykkes i retail, samt interesse for bransjen
 • bidrar med innspill til hvordan organisasjonen til enhver tid skal utvikle seg hensiktsmessig
 • evner å skape gode relasjoner med ansatte, kolleger og kunder
 • trigges over å ha eget resultatansvar
 • har erfaring og/eller interesse for teknologi og telekom

Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi håper du har sterk interesse for telekom og teknologi. Vi forventer ingen ELON MUSK eller innovative bilturer i verdensrommet, men vi håper du blir gira når vi snakker nettverk og dekning. Har du interessen fikser vi resten. Opplæring skal bli!

Stillingen er en deltidsstilling og arbeidstidene er relatert til Senterets åpningstider. Du må være over 18 år for å bli vurdert til denne stillingen.

ANNEN INFO:

Søk på din måte

Vi vet at folk er forskjellige, og ikke alle er like glade i å skrive søknad. Det vi er opptatt av er å finne deg med genuin interesse for å bygge og utvikle team og leve ut vårt butikkonsept. Derfor ønsker vi at du søker på stillingen på den måten som best representerer DEG! Om det er i form av video, søknad, sms, presentasjon, eller annet – det bestemmer du.

Kontaktinfo:

Butikksjef

Yan Christensen

Tlf: 41329525

Mail: yan.christensen@ice.no

Om stillingen

Stillingstittel
Shop Host(ess)
Stillingstype
Deltid
Omfang
Fast – deltid 30%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Yan Christensen
Telefon
41329525

Søk på stillingen

2. etasje (på broen)

Åpent i dag 10:00 - 21:00