Jack & Jones

JACK & JONES søker butikkselger deltid

Er du interessert i mote og salg, og liker å snakke med mennesker? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø?

Er du interessert i mote og salg, og liker å snakke med mennesker? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø?

Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Til JACK & JONES Ski søker vi en butikkselger med glimt i øyet og en brennende interesse for mote og salg. Din viktigste oppgave vil være å sikre at våre kunder alltid har en god kundeopplevelse når de besøker JACK & JONES. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå. Vi ser etter deg som ønsker en fremtid i JACK & JONES og BESTSELLER.

HOVEDOPPGAVER:

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge for at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:

  • Kundeservice i en positiv og inspirerende atmosfære
  • Varemottakelse og påfyll av varer
  • Åpne- og stengerutiner
  • Bidra i samsvar med kjedens verdier for å bygge en enda sterkere merkevare

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

DIN PROFIL

Vi søker en teamplayer som elsker å jobbe med salg. Når kundene besøker butikken er du alltid klar for å gi råd og inspirasjon. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør som smitter over på både dine kollegaer og kunder. Vi ser etter deg over 18 år som er imøtekommende og utadvendt, og du trives med å jobbe med mennesker. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Enten det er et høyt tempo i butikken, eller en rolig periode så er du selvstendig, intiativrik og finner alltid noe som holder deg i gang.

ANNEN INFO:

HVA KAN JACK & JONES TILBY DEG?

  • Spennende og utfordrende jobb hos en kjent merkevare
  • Et ungt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo.
  • God opplæring og utviklingsmuligheter.
  • Mulighet til å skape karriere i en ledende retail kjede med mer enn 1000 butikker på verdensbasis.

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!

Vi leser søknader og avholder intervjuer fortløpende, og vil ta av annonsen dersom vi finner den rette innen søknadsfristens utløp.

Søknadsfrist: snarest

Tiltredelse: etter avtale

Arbeidssted: JACK & JONES Ski Storsenter. Jernbanesvingen 6, 1400 Ski


BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. BESTSELLER tilbyr moteklær og tilbehør for kvinner, menn, tenåringer og barn. Våre merker er JACK & JONES, VERO MODA, NAME IT, ONLY, PIECES, SELECTED, VILA CLOTHES, OBJECT COLLECTORS ITEM, Y.A.S., JACQUELINE DE YONG, NOISY MAY og ONLY & SONS.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger deltid
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00