Kaos søker en utadvent assisterende butikksjef

Kaos søker en utadvent og ambisiøs assisterende butikksjef med glimt i øyet. Er DU er en person som brenner for resultater, butikk og egen utvikling?

Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. Kaos er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Samtidig fører vi en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

For mer informasjon henvises til www.kbykaos.no og vår instagram profil: kbykaos

Er DU en fremoverlent person som drives av å opprette gode kundeforhold og skape det lille ekstra for våre kunder og kolleger, samtidig som du er resultatbevisst og jobber hardt for å lykkes – da vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss vil du få mulighet til egen utvikling, samt være en viktig brikke i utviklingen av KAOS Ski - som fortsatt er i etableringsfasen. Du er rett og slett med å forme din egen hverdag gjennom engasjement, resultater og et godt stykke arbeid.

Vi elsker gode og kreative forslag, og smiler ekstra bredt når ord blir til handling.

Viktigst av alt: Vi er ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder. Samtidig som vi verdsetter det sosiale på en arbeidsplass. Vi ønsker deg som ønsker en karriere innen bransjen, og at dette gjenspeiles i hverdagen.

HOVEDOPPGAVER:

Du vil få oppleve butikkdrift fra innsiden, hvor du selv bidrar til å påvirke omfanget. Du deltar aktivt i butikkens daglige oppgaver og vil få egne ansvarsoppgaver. Det vil være en selvfølge at du får delta på noen innkjøp, for å påvirke butikkens varepakke.

Stillingen er pr.d.d en 80 % stilling, men muligheten for å jobbe mer om ønskelig er absolutt tilstede. Dette blir vi enig om – for oss er det viktige å finne den rette fremfor å henge oss opp i mindre detaljer. Stillingen er i utgangspunktet fra 10 mai, men vi har også mulighet til å vente om du i dag er bundet opp i oppsigelses tid. Vi kan også bli enig om tidligere soft start om ønskelig

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner / Forventninger

  • Utadvendt med stort pågangsmot og engasjement
  • Et utpreget ja menneske.
  • Pliktoppfyllende, fleksibel og ansvarsbevisst
  • Selvgående og resultatorientert
  • Erfaring fra butikksalg er en fordel, men ikke et krav
  • Genuint lyst til å utvikles – for denne stillingen ønsker vi en med ambisjoner.
  • Bør helst ha fylt 22 år

ANNEN INFO:

Er dette deg? Så ta telefonen fatt, og presenter deg selv eller stikk innom vår butikksjef Jonas i butikken.

For presentasjon eller mer informasjon ta kontakt med;

Jay Monge Mobil: 900 19 395 - Monge@kbykaos.no

En muntlig presentasjon pr telefon eller fremmøte er et krav. Søknader sendt på mail uten presentasjon må skille seg vesentlig ut.

Søknadsfrist: 5 Mai – Tiltredelse etter avtale

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
80%
Søknadsfrist
10.06.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Jay Monge
Telefon
900 19 395

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00