Kicks

Kicks søker tilkalling (ekstrahjelp) - jul

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS Ski Storsenter søker etter en glad og arbeidsom tilkalling som kan jobbe hos oss som selger ved behov før jul.

KICKS er Nordens ledende skjønnets kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være legging av make-up samt å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en god handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

KICKS skal være The inspiring beauty store , og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

HOVEDOPPGAVER:

Vi søker etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og har evnen til ”å gå den ekstra milen”. Du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up, og har du erfaring fra butikksalg kan det være en fordel.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at de som jobber hos oss har glimt i øyet og bidrar til et godt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

ARBEIDSTID:

Stillingen vi tilbyr: Sesong. Tilkalling ved behov, særlig i desember.

ANNEN INFO:

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad og din CV via linken allerede i dag.

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.

Om stillingen

Stillingstittel
Tilkalling (ekstrahjelp)
Stillingstype
Heltid
Omfang
Tilkalling ved behov
Søknadsfrist
10.10.2022
Tiltredelse
Ved behov

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00