Olio vokser og søkere engasjerte terapeuter

Olio vokser og søkere engasjerte terapeuter til hel og deltidsstillinger til Ski Storsenter.

Vårt kundeløfte

Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Hos oss vil du komme til terapeuter som vet hva de gjør og som du kan stole på. Vi tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing bryn & vipper, injeksjoner, rynkebehandling og laser - alt i freshe salonger med gode priser, enkel booking, lange åpningstider og kvalitetsgaranti.

Dine fremtidige kollegaer

Hos oss finner du 15 kunnskapsrike kollegaer som fokuserer på å levere profesjonelle behandlinger av topp kvalitet i behagelige omgivelser. Vårt team av kosmetiske sykepleiere og terapeuter har lang erfaring, grundig opplæring og glimt i øyet. Vi har et godt og trivelig arbeidsmiljø. For oss er det viktig å gi våre kunder gode opplevelser av høy kvalitet til riktig pris. Vi har i dag tre andre salonger, en på Majorstuen, en i Vika og en på Grüerløkka.

Om deg

Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Du er ansvarsfull og lærevillig. Resultatorientert og vet at kundeservice og god veiledning gir resultater for kunden. Du liker å jobbe i team og liker å jobbe mot budsjetter. Du er løsningsorientert og mestrer høyt tempo og mange baller i luften.

Vi tilbyr

En arena for kontinuerlig læring. Opplæring i våre prosedyrer og produkter. Hyggelig arbeidsmiljø i nye freshe lokaler. Gode lønnsbetingelser med en kombinasjon av fastlønn og provisjon. Vi kan tilby stillinger fra 20-100%

Send din søknad til mona@olio.no For spørsmål ring +47 99243050

Om stillingen

Stillingstittel
Terapeuter
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen