Rituals

Rituals søker butikkselger deltid

Rituals søker butikkselger 3-5timer pr uke.

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi 'best in class' og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en spennende stilling i vår butikk i Ski Storsenter Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

HOVEDOPPGAVER:

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.


OPPGAVER

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
  • Har du erfaring innen hudpleie, make up eller butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring.
  • Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide kvelder og helger.
  • Du er en ærlig person med integritet.
  • Du er over 18 år

Du er opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du må være fleksibel og kunne arbeide dagtid, kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder, som for eksempel i julen.

ANNEN INFO:

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad via vårt rekrutteringssystem.

For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
3-5 timer pr uke
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00