Rituals

Rituals søker julehjelp

Snart er den her.. den magiske tiden på året... julen!

Vi hos Rituals søker nå julehjelper som ønsker å bidra til å gi våre kunder en fantastisk opplevelse i våre butikker kommende julesesong! Bli en del av vårt juleteam!

DIN ROLLE

I rollen som julehjelp i vår mest hektiske periode søker vi deg som elsker salg og service. Hos Rituals ønsker vi å gi alle våre kunder en fantastisk opplevelse i butikk og vi søker nå deg som ønsker å bli med på laget.

Du spiller en viktig rolle for å sikkerstille at våre kunder får en god og trivelig opplevelse hos oss. Gjennom å gi service, introdusere Rituals filosofi og svare på spørsmål om våre produkter gir du våre kunder en betydningsfull opplevelse med personlig vri.

HOVEDOPPGAVER:

Som julehjelp hos oss informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Julen er en magisk tid med høyt trykk i våre butikker.

Dine arbeidsoppgaver består av, sammen med ditt team, å stødig drive omsetningen og bidra til at butikken er ren, ryddig og tilstrekkelig påfylt til enhver tid. Du rapporterer til butikksjefen, som er din mentor og hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Vi søker deg som gjerne har erfaring med butikkarbeid og er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk.
  • Du har erfaring med å jobbe med god service og du motiveres av å jobbe mot høye mål.
  • Det er positivt om du har salgserfaring innen hudpleie og/ eller makeup.
  • Du er fleksibel med tanke på arbeidstider (både hverdager, kvelder, og helger).
  • Du er en ærlig person med integritet.
  • Du må kunne jobbe hele julen inkludert romjulen.
  • Du må være over 18 år, beherske norsk og engelsk.

Du strekker deg for å bli ”best in class” i din stilling. Du er fleksibel, engasjert og motiveres av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. Utover dette så er du en god teamarbeider som er tilgjengelig for din butikk, du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

ARBEIDSTID:

Du må kunne jobbe hele julen inkludert romjulen. Du kan arbeide både kvelder og helger i travle perioder.

ANNEN INFO:

HVA KAN VI TILBY?

Rituals tilbyr stillinger som julehjelp som betyr at du kontaktes ved behov. Du vil bli en del av et team med entusiastiske kollegaer. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceberiket arbeidsmiljø.

For å introdusere deg for Rituals tilbyr vi et velkomstprogram som heter 'Get Ritualized', som hjelper deg å komme i gang når du starter din karriere hos oss.

Om stillingen

Stillingstittel
Julehjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ved behov
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
September/oktober

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00