Sabrura søker servitører, deltid

Vi er et helnorsk konsept som serverer fersk sushi og asiatiske småretter både i restaurant og som take away.

Folk elsker Sabrura Sticks & Sushi – og kjeden er i sterk vekst. Som en del av Bitastad har Sabrura et sterkt apparat i ryggen. Vi har eiere som har tro på forretningsmodellen vår, og som er villig til å investere i videre vekst. Dette gjør Sabrura til et ekstra spennende og pulserende arbeidssted - her er det tempo og framdrift som gjelder. Dette krever en dedikert og allsidig servitør med sterk gjennomføringskraft.

I Sabrura brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat- og serviceopplevelser. Vi inviterer våre gjester til nydelig mat i hyggelige omgivelser, og med god stemning og service fra våre herlige medarbeidere. Du jobber i team, tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap og et felles ønske om å levere gode kundeopplevelser og resultater.

HOVEDOPPGAVER:

Som servitør er du stjerna på gulvet; vårt ansikt utad. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og gir alltid det lille ekstra til våre gjester. Du sørger for at de trives, føler seg sett, og gjør som oss, nemlig forelsker seg i det fantastiske konseptet Sabrura er.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi søker deg som:

  • Har erfaring fra restaurant (ønskelig, men ikke et krav)
  • Er serviceinnstilt og fremoverlent
  • Trives med et høyt arbeidstempo
  • Har et godt øye for salg

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse;

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

ANNEN INFO:

Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss. Sabrura er en stor arena med gode muligheter for egen utvikling.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med daglig leder på skistorsenter@sabrurasushi.no

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Om stillingen

Stillingstittel
Servitør
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen