Ski Storsenter søker Kundeservicemedarbeider

Vi søker nå en deltidsstilling til vår Kundeservice/Hentepunkt.

Kundeservice/Hentepunkt ligger i 1. etasje på senteret og driftes av senterkontoret. I tillegg til Kundeservice og informasjon er vi hentepunkt for Posten, PostNord og DHL.

Ski Storsenter har 145 butikker og spisesteder, et kurs- og konferansehotell, kino, bibliotek, treningssenter, bowling, legesenter og tannlegesenter. Senteret ligger sentralt i Ski med tog og buss som stopper like ved hovedinngangen til senteret. Ski Storsenter ligger i tilknytning til Thon Hotel Ski, og det er 1600 gratis parkeringsplasser på senteret. Ski Storsenter er det største kjøpesenteret i regionen.

HOVEDOPPGAVER:

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling
  • Posttjenester for Posten, PostNord og DHL
  • Være en servicemedarbeider i team med senterkontoret, både for kunder og butikkene

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Hva vi forventer av deg:

  • Du er ansvarsbevisst og initiativrik med tydelig service- og kvalitetsfokus.
  • Du trives med en travel hverdag der du får brukt din store arbeidskapasitet, samtidig som du er løsningsorientert og strukturert i ditt arbeid.
  • Vi legger vekt på gode samarbeidsevner.

Erfaring med Post i butikk er en fordel, men opplæring blir gitt.

ARBEIDSTID:

Du inngår i en turnus innenfor de til enhver tid gjeldende åpningstidene på Ski Storsenter, og må påregne dag- og kveldstid, samt helg.

ANNEN INFO:

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Ski Storsenter er en del av Olav Thon Gruppen, som jobber for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Olav Thon Gruppen er et markedsledende konsern innen kjøpesenter og eiendom.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema, som du finner på denne siden. Merk at vi ikke godtar søknader mottatt på e-post.

Olav Thon Gruppen er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Om stillingen

Stillingstittel
Kundeservicemedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
17.12.2021 23.59
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Anita Engen
E-post
anita.engen@olavthon.no

Søk på stillingen