Thune søker deltidsmedarbeider

Thune på Ski Storsenter søker nå deltidsmedarbeider til sin butikk.

Gjennom over 160 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger bare kvalitetsprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

Vi ser etter deg som er interessert i smykker og kvalitetsklokker. Liker du smykker og edelstener og vet hva "som rører seg" vil det være nyttig i denne stillingen. Følger du i tillegg med på produkter og smykketrender, kanskje følger litt ekstra med i klokkeverden - eller du bare liker mekaniske urverk? I så fall er det en fordel. Du må ikke være "ekspert", du vil få god innføring i både smykker, gullsmedfaget og urmakerfaget.

Kan du kombinere interessen med gode salgsegenskaper hvor du trives i dialog med kunder som forventer mye av Thune og deg som medarbeider - velkommen til oss!

HOVEDOPPGAVER:

  • Salg, salgsutvikling
  • Kundeservice
  • Vareplassering

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Gode salgsegenskaper
  • Et vinnende vesen
  • Interesse for handel

ANNEN INFO:

I Thune vil du bli med i et flott team med gode muligheter for utvikling. Stillingsprosent ca 30-40%. Arbeidstid følger av åpningstidene med dag, kveld og lørdager etter fast arbeidsplan.


Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser

Bransje- og produktopplæring


Søknad sendes eller leveres personlig: ski@thune.no


Om stillingen

Stillingstittel
Deltidsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ca 30-40%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00