Zizzi

Zizzi søker vikarierende butikksjef

Vi søker etter en vikarierende butikksjef som er den fødte lederen – og som elsker mote og salg!

"Det er en gave å være en del av et merke som treffer så bredt. Hverdagen er utfordrende og selvutviklende. Det blir aldri kjedelig å være ansatt hos Zizzi." - Monica, Store Manager Zizzi Viborg

Som vikarierende butikksjef får du mye ansvar fra dag én! Du er blant annet ansvarlig for at teamet skaper fantastisk gode kjøpsopplevelser og salgsresultater. Til gjengjeld får du fleksibilitet og mulighet til å selv tilrettelegge stillingen din, slik at det fungerer på best mulig måte for deg – her får du både frihet og ansvar.

Hvem vi forestiller oss at du er:

Som vikarierende butikksjef er det viktig at du kan tre inn i lederrollen fra start. Derfor ønsker vi at du har erfaring med salg og ledelse, og at du har en god forretningsforståelse.

Av personlige kompetanser ønsker vi at:

  • Du er utholdende, jobber strukturert og trives med rutiner.
  • Din lidenskap for salg og ledelse kommer til uttrykk gjennom dine egenskaper til å skape en positiv atmosfære, din vilje til å vinne og lysten til å yte enestående service for kundene våre.
  • Du tar ansvar og er et godt eksempel for resten av teamet – derfor yter du kundeservice i verdensklasse, både ute i butikken, i prøverommet og ved kassen, samtidig som du trener og leder salgsteamet.
  • Du interesserer deg for mote og har sans og interesse for styling.
  • Du setter kunden i sentrum og sørger for at butikken alltid er klar for kundene med inspirerende og kommersielle produktpresentasjoner og vinduer med høy moteprofil.

Dine ansvarsområder:

  • Sørge for å sette sammen et resultatorientert og motivert vinnerteam, herunder rekruttering, ledelse og kontinuerlig utvikling av kompetanser.
  • Ha et overblikk over vareutvalget, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klare for inspirerende kundebesøk til enhver tid.
  • Jobbe strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle presentasjoner av varer, i tillegg til vinduer med høy motefaktor.
  • Samarbeid med ledergruppen for å optimere butikkens resultater innenfor salg, drift, rekruttering og medarbeiderutvikling.
  • Organisere og prioritere oppgaver i forhold til behov, resultater og mål.

Dette kan vi tilby deg:

Hos Zizzi er du sikret en spennende og variert jobb med lederansvar, kundekontakt og fantastiske kollegaer. Du blir en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende motemerke som tilbyr klær i plus size. Vi vokser internasjonalt og det er derfor mulighet for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.

Du vil få attraktive lønnsvilkår og en stor mulighet for utvikling både faglig og personlig. Du kommer blant annet til å delta i månedlige møter med kollegaer fra andre land, et årlig kick-off-arrangement, være ansvarlig for egen butikk, i tillegg til alt det innebærer av ansvar for personale og budsjetter.

Fast 100% stilling i vikariat fra 1. juni 2022 t.o.m. 31. mars 2023. Dagtid/Helg/kveld må påregnes.

Er du den vi leter etter? Hvis du kan se deg selv som butikksjef hos Zizzi, fyll ut jobbprofilen din og legg ved CV og en motivert søknad.

Om stillingen

Stillingstittel
Vikarierende butikksjef
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
1. juni 2022

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 19:00