17. mai antrekk til barn

Brando Kids, 17 mai
Brando Kids, 17 mai
Brando Kids, 17 mai
Hos Brando Kids finner du fine festdrakter.
Brando Kids, 17 mai
Brando Kids, 17 mai
Brando Kids, 17 mai
Brando Kids, 17 mai

17. mai nærmer seg og her får du inspirasjon til barnas antrekk, enten du er på utkikk etter en tradisjonell festdrakt, penklær eller det perfekte tilbehør.

Festdrakt

En klassiker på 17. mai er festdrakten. Kanskje har du selv tradisjon med å gå i bunad og ønsker å videreføre denne tradisjonen? Det finnes mange fine festdrakter til både jenter og gutter i alle aldre. Ta for eksempel turen til Brando Kids. De har også alt du trenger av tilbehør som skjorte, hårbøyle, bunadsveske og cape. Festdrakten er et antrekk som kan gå i arv og skape fine minner og tradisjoner rundt nasjonaldagen.

Fine kjoler

Om du ikke går for festdrakten finnes det mange fine kjoler. Her er utvalget stort! Fordelen med å velge en kjole er at det er et antrekk som kan brukes til mange anledninger. Barna vokser fort og med sommeren for tur er en kjole et fint plagg å tilføye garderoben. De klassiske 17. mai-fargene rødt, hvitt og blått er for eksempel fine også i kjolevalget. Eventuelt finnes det mye tilbehør som sløyfer og hårpynt hvor du kan trekke inn fargene om du foretrekker det.

Tilbehør

Det finnes veldig mye fint tilbehør til 17. mai. Barna synes også ofte det er stas med tilbehør som er unikt for nasjonaldagen. Dette er jo barnas dag og som vi ser frem til å feire, selv om feiringen nok blir litt annerledes også i år. Hva med å fikse håret med røde sløyfer, strikk med flagg eller hårbøyle i rødt, hvitt og blått? Eller kanskje pynte opp dressen med slips eller sløyfe med flagg på til gutta?

Name It selger alt du trenger av tilbehør til de minste til 17 mai, enten det er søljer til bunad, kyse, slips, sløyfer, veske til bunad, hårbøyle eller lignende så finner du det hos de!

Dress

Når guttene skal pynte seg, hva er vel finere enn en dress? Style den med en hvit skjorte og sløyfe, slips eller bukseseler. Kanskje med det norske flagget på? Om du har lyst på den klassiske marineblå findressen så finner du den hos Brando Kids. Her har de også kjole i samme stil om man har en søster som vil matche.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo