Har du møtt noen av disse?

Intervju ansatte
Intervju ansatte

Ski Storsenter fyller 25 år i år, og noen av butikkene har vært med helt fra start. Idag har vi tatt en prat med Gry og Morten!

La oss først starte med en liten introduksjon av de vi nå skal presentere for dere. Gry driver Ski hud og fotklinikk, og har vært med siden start. Det samme har Morten på Ski Renseri også. La oss høre hva de har å si!

Hvor lenge har du jobbet på Ski Storsenter?

Gry: Jeg har drevet/jobbet på klinikken på Ski Storsenter i 25 år, helt siden åpningen av senteret i 1995.

Morten: Jeg har jobbet i Ski Renseri siden 1988, og på Ski Storsenter siden 1995. Jeg har ikke jobbet i renseriet til daglig, men vært innom der daglig for å hente og levere det som må behandles i industriavdelingen vår som duker, tepper og store ting som dyner/overmadrasser/sengetepper etc. Jeg har også hatt ansvaret for drift og vedlikehold i avdelingen i alle de 25 årene.

Salongen/renseriet har jo vært hos oss siden vi åpnet i 1995, hva har skjedd underveis med deres butikk? Hvilke forandringer har den vært gjennom?

Gry: Klinikken har vært igjennom flere endringer underveis i disse 25 årene. Når jeg startet i 1995 var klinikken 40 m2 bestående av 2 behandlingsrom og venterom. Det var stor pågang av kunder veldig raskt, så etter 2 år ble klinikken utvidet. Den ble dobbel så stor i areal og jeg var så heldig å få med meg 2 dyktige medarbeidere. Mot slutten 2008 ble klinikken flyttet opp en etasje og totalt fornyet. Vi fikk da også en liten spa avdeling med dusj og bad og mange nye behandlinger. I 2019 utvidet vi på nytt og totalrenoverte klinikken igjen. Denne gangen med 6 behandlingsrom, og vi har fortsatt eget rom for spabehandlinger. Vi er strålende fornøyd med resultatet og har nå fem flinke medarbeidere med spesialkompetanse på sine fagområder på hud og fotpleie.

Morten: I renseribransjen har det skjedd mye på 25 år. Vi har byttet ut hele maskinparken og installert en ny rensemaskin som bruker en mye mer miljøvennlig rensevæske. I tillegg måtte vi ”bygge om” og installere nye store hyller for lagring av tepper etc i forbindelse med at vi la ned en avdeling i sentrum av Ski som hadde god plass til dette.

Hva liker du best ved det å jobbe her på Ski Storsenter?

Gry: Det er bra å jobbe på et multisenter hvor man har alle tilbud under samme tak. Det er fint å ha tilhørighet i et større fellesskap dette gjør det sosialt og trivelig på jobb. Det er mange hyggelige og flinke mennesker som jobber her på Ski Storsenter. Jeg må også få skryte av mine flinke og pliktoppfyllende medarbeidere, de er fantastiske. Det har vært en glede å gå på jobb hver dag i disse 25 årene!

Morten: Det er en fin atmosfære på senteret, og vi har mange hyggelige kunder hos oss, også mange faste som bruker oss ukentlig.