Bærekraftig mote

Dame med høstantrekk fra skonnord
Dame med høstantrekk fra skonnord
Dame med høstantrekk fra skonnord
Dame med høstantrekk fra skonnord
Dame med høstantrekk fra skonnord

Det er mange merker i motebransjen som har fokus på bærekraft og multibrand-butikken Skonnord fører flere av dem.

Skonnord ble etablert 1. november 1933 og i dag er det 3.generasjon som driver butikken. De har igjennom alle år lagt vekt på, merkeklær, personlig service og høy kvalitet i alt de tilbyr sine kunder. Engasjerte ansatte, som liker det de driver med, jobber hver dag for å gi sine kunder det beste utvalget av produkter og merker. Motebransjen har et økt fokus på bærekraft og Skonnord fører flere merkevarer som ligger langt fremme i denne utviklingen.

HOLZWEILER

Det norske merket Holzweiler er en stigende stjerne på motehimmelen og de har hele veien hatt fokus på bærekraft i alle ledd av produksjonen. De ønsker å skape et innovativt norsk design, som er slitesterkt og klassisk, og som kvalitetsmessig og trendmessig skal holde i mange år.

Holzweiler øker bruken av bærekraftige tekstiler hvert år og målet deres for SS22 er å øke ytterligere 30 %. Det jobbes i alle ledd av produksjonen, fra bærekraftige tekstiler til frakt av produkter. Holzweiler bruker blant annet materialer som organisk bomull, lin og ecovero,og resirkulerte materialer som polyester, nylon og ull, de sørger for ansvarlig behandling av dyrene og velger fabrikker med trygge arbeidsforhold og rettigheter. De har lagt noe av produksjon til Europa for å minimere transporten og innpakningen er i nedbrytbare materialer som bioplastic.

I deres siste kolleksjon finner du flere bærekraftige produkter som er laget av resirkulerte materialer, som nylon, polyester og ull.

Dame med høstantrekk fra skonnord