Kaféguiden på Ski Storsenter

Damer på kafé
Espresso House finner du i andre etasje.
Kafè lokale
Råde Bakeri.

På senteret finner du mange hyggelige kafeer når du ønsker en shoppingpause. Her er en guide til senterets kafeer.

Espresso House

I andre etasje finner du Espresso House med en varm og god atmosfære. Her møter du dyktige baristaer som lager fantastisk kaffe. I tillegg til kaffe, byr de på flere ulike spennende drikker på menyen som varierer med sesong. De har også gode bakevarer i disken og mat som salater, påsmurte rundstykker, focaccia og baguetter. Espresso House har mange sitteplasser og her kan du velge mellom større og mindre sittegrupper, eller lene deg tilbake i en av sofaene om du ønsker det. Kafeen passer uansett om du skal møte venner, jobbe, studere eller bare ta en pause for deg selv.

Råde Bakeri

Råde Bakeri har vært kjent for sine kvalitetsprodukter i mer enn 80 år. Med fokus på gode råvarer byr de hver dag på nybakt brød, ferske fristende kaker og bakevarer. De har et stort utvalg påsmurte brødskiver, rundstykker og baguetter. På menyen finner du også varme retter. Utvalget er stort enten du skal spise eller vil kose deg med fersk bakst til kaffen. Besøk de i enden av andre etasje hvor de har en stor og hyggelig kafé med mange sitteplasser.

Bakevarer i disk
Hos Råde Bakeri finner du et stort utvalg fersk bakst.
Kafè lokale
kaffe på benk
Joe & The Juice.
Kafè lokale
Kafè lokale
Stockfleths.
Kafè lokale
Kjøkken og kaffe.
Backstube
Backstube
Backstube

Joe & the Juice

I første etasje finner du det internasjonale kafékonseptet Joe & the Juice kjent for sine delikate og sunne juicer. Kafeen skiller seg ut fra andre ordinære kafeer med et fokus på sunnhet kombinert med raskt tempo og en hyggelig lounge-atmosfære med musikk. På menyen finner du ferskpresset juice, kaffe og sandwicher. De har også muffins og bananbrød om du bare ønsker en liten bakst til kaffen.

Stockfleths

Stockfleths er en spesialkaffebar med røtter tilbake til 1895. Her serverer dyktige baristaer kaffe, te, iskaffe, cappuccino, caffe latte, chai latte og mye mer. Du får også kjøpt kaffeutstyr og det du trenger til å lage fantastisk kaffe hjemme. I disken finner du ulike bakevarer, wraps, sandwicher, energibarer, salater, chiapudding og grøt over natten. Du finner de i første etasje på senteret i et hyggelig lokale med sitteplasser både inne og ute.

Kjøkken og kaffe

I andre etasje finner du Kjøkken og Kaffe, hvor du får alt fra bakst og kaffe til skikkelig mat fra bunnen av. Kjøkkenet er i utgangspunktet klassisk norsk, med noe inspirasjon fra både nære og fjerne land. Her tar de vare på de gode tradisjonene samtidig som de hele tiden jobber med å kombinere spennende smaker. Kafeen er delt opp i flere soner med plasser til vennegjengen, kjerne- og storfamilien, eller om du bare vil sitte i fred og ro. Kafeen passer godt for barn med egen barnemeny, leker og barnerom.

Backstube

Her får du en smak av europa med et stort utvalg europeiske bakevarer. De har også påsmurte baguetter, kaffe, te og annen drikke. Hos Backstube er konseptet gode produkter til en rimelig pris. De har også gode surdeigsbrød som er 100% naturlige. For å ha et godt utvalg ferske varer hele dagen, ferskbaker de i butikken gjennom dagen. Perfekt for deg på farten som vil ha et godt utvalg og fersk bakst. Du finner de i første etasje på senteret.