Norsk design på senteret

Dame holder opp flip flops
Hos Day Birger et Mikkelsen viser Tonje frem et utvalg av Flip-Flops fra merket Sleepers
Dame holder opp klær
Dame holder opp bag og vest
Sko holdes opp
Dame holder opp klær

Visste du at mange av våre butikker har norske merker? Her trekker vi frem det store utvalget innen alt fra klær og sko, til egenpleie og barneprodukter.

Norsk design er i vinden om dagen og mange av butikkene på senteret selger god norsk design. Du finner norske merker hos blant annet DAY, Skonnord, Volt, Enklere Liv, J&K Barber Shop, Match og Babyshop.

Fokus på kvalitet

Noe som er med på å gi norsk design et godt rykte er fokuset på kvalitet. Mange norske merker har også fått stor internasjonal interesse da de har fint design, god kvalitet og sees som mer bærekraftige.

Norsk mote

Det siste tiåret har det skjedd mye for norsk mote og mange av de norske merkene har stor internasjonal suksess. Har du oversikt over hvilke merker som er norske? Hos Match finner du for eksempel Jean Paul som er norskt og eies av Voice Norge. Mange tror Jean Paul er franskt.

Om du har lyst på nye flip-flops til sommeren kan du ta turen innom DAY. De har fått inn det norske merket Sleepers som har fokus på bærekraft og laget flip-flops av fornybar naturgummi. Et annet norsk skomerke er Gaitline, som du finner hos Enklere Liv. Skomerket har spesialisert seg på sko teknologi for hverdagssko og sandaler som skal gi færre hverdagsplager. Noe å sjekke ut om du er ute etter en skikkelig god sko.

Et annet merke som har filosofien sin i det norske klimaet er Swims som du finner hos både Skonnord og Volt. Swims er laget for regn og våte dager, med et minimalistisk design. Hos Volt har de i tillegg sitt eget norske merke, These Glory Days. Skonnord har virkelig fokus på norsk design og har merker som Holzweiler, By Timo, Blæst, UBR, Varsity, Pia Tjelta, Dark, Cala Jade, Tom Wood og Arnie Says.

Sko på bord
Dame holder opp barneklær
Babyseng
Dame holder opp termos og matboks
Skjeggprodukter på hylle

Barneprodukter

En annen kategori hvor norsk design er svært anerkjent er innenfor barneprodukter. Hos Babyshop finner du blant annet et stort utvalg Stokke produkter med alt fra den kjente tripp trapp stolen, til barneseng, badebalje og vogner. En ting vi er opptatt av til de minste er ull og den skal være myk og god, og ikke klø. Merket Lille Lam som ble startet av to småbarnsmødre finner du hos Babyshop. Lille Lam er ullklær laget av 100% merinoull som er naturens fineste fiber og en av de mest miljøvennlige tekstilene man kan bruke. Det er slitesterkt, klør ikke og har en kvalitet som gjør at plaggene gjerne går i arv. Et annet populært norsk merke du finner hos Babyshop er Blafre, hvor designet er inspirert av Ekeberg Hageby i Oslo og Helgelandskysten. Produktene har en rekke sertifiseringer, samarbeider med WWF og er medlem av Grønt Punkt.

Skjeggprodukter

Hos J&K Barbershop finner du også norskproduserte produkter. De fører nemlig merket Graastein som er ulike skjeggprodukter produsert på Karmøy i Rogaland. De har fokus på å lage kvalitetsprodukter hvor skjeggoljen tappes for hånd, basert på en bærekraftig høsting av naturen.

DE ULIKE MERKENE FINNER DU I DISSE BUTIKKENE:

  1. Day Birger et Mikkelsen: Sleepers
  2. Skonnord: By Timo og Blæst på bilder. Har også merkene Holzweiler, Swims, UBR, Varsity, Pia Tjelta, Dark, Cala Jade, Tom Wood og Arnie Says
  3. Volt: These Glory Days og Swims
  4. Enklere Liv: Gaitline
  5. J&K Barber Shop: Graabein
  6. Match: Jean Paul
  7. Babyshop: Stokke, Lille Lam og Blafre