Takk for at du handler lokalt!

Mann som holder genser og sko fra Skonnord
Dame som holder topp og blazer hos Haust
Dame som holder kjole med trenchcoat på
Smykker på dukke hos Day

I disse dager er det ekstra satt pris på at man handler lokalt, i byen man bor. Og derfor vil vi løfte frem noen av butikkene på senteret til inspirasjon.

Vi har tatt en prat med Cathrine på Haust, Ole Henrik på Skonnord og Mari på Day Birger et Mikkelsen om våren og hva som gir de hverdagsglede.

1. Hvilke handlemuligheter tilbyr dere?

Mari: Vi tilbyd shopping via telefon og Instagram (i tillegg til i butikk). Betaling skjer via vipps og vi sender hjem, eller så kan man hente i butikk om man ønsker det.

Cathrine: Vi har ikke nettbutikk, men sender gjerne, samt at man kan handle i butikk som normalt om man ønsker det så lenge man er frisk.

Ole Henrik: Hos Skonnord kan du handle i vår butikk på Ski Storsenter eller via klikk og hent via skonnord.com. Vi tilbyr også salg over telefon til de som ønsker det. Her kan man velge mellom hent i butikk eller sendt hjem. Ved telefonsalg så kan man betale via Vipps.

2. Hvilke tre nyheter i butikk gjør at du gleder deg til vår?

Mari: En stilig og anvendelig trenchcoat fra 2ndday. Nydelig print på kjoler og bluser minner oss på at vi går mot lysere tider. Brukes til både hverdag og fest. Vi har også fått inn nyheter fra det norske smykkemerket CRYSTAL HAZE og vi har falt pladask for den gule og rosa bjørnen som kan henges på kjede eller armbånd.

Cathrine: Den fantastiske vårkolleksjonen til Haust collection gjør meg glad og klar for vår, nydelige print og farger. Jeg synes også det er så fint med alle de fine lange kjolene og skjørtene som kommer, og det at moten er så variert gjør det lett å hjelpe kunden i butikk.

Ole Henrik: Det nye merket HERNO gleder jeg meg til, det er et Italiensk jakkemerke med fokus på flotte kvaliteter. Gleder meg også til varene fra Holzweiler kommer i butikk. Et fantastisk bra norsk merke som det er morsomt å jobbe med. Rett og slett fine folk som står bak merket og de er fremtidsrettet hva gjelder mote, trender, miljø og samfunnsansvar. Denne sesongen skjer det mye nytt fra Holzweiler og det er vi stolte av å kunne være en del av.

Sist så syns jeg skoene fra Cole Haan er et «must», gode sko som skiller seg litt ut.

3. Nevn en ting som gir deg hverdagsglede i disse dager?

Mari: At vi kan holde butikken åpen og treffe kundene våre som vi savnet da vi var stengt ♥️

Cathrine: Hverdagsglede for meg akkurat nå er å gå på jobb. Etter 4 uker med lockdown har jeg virkelig forstått hvor mye jobben min, kollegaer og kundene mine betyr for meg.

Ole Henrik: Det å ha butikken åpen for kunder og at vi har jobb til alle ansatte, se alle de nye vår varene som kommer inn og en løpetur i det fine været som har vært nå!