Trygg handel med Personal Shopper

Trygg handel
Trygg handel
Siv personal shopper
Siv personal shopper

I disse dager gjør vi alt for å holde smitten nede og samtidig gjøre hverdagen så normal som mulig. Siv kan hjelpe deg å gjøre handlingen enda enklere!

Smittevern i fokus

Det å benytte seg av Personal Shopper i disse dager kan kanskje virke skremmende, men det er faktisk veldig smittevern vennlig og du trenger ikke være i kontakt med noen andre enn Siv, vår personlige shopper.

Siv har tatt FHI sitt smittevern kurs og hun er veldig påpasselig med å desinfisere alle flater mellom hver konsultasjon. Hun bruker så klart også munnbind hele tiden, noe du også er velkommen til å gjøre.

Når du booker time hos Personal Shopper i disse dager kan du velge å oppholde deg i personal shopper loungen hele tiden. Loungen befinner seg ved kundeservice, som er rett innenfor inngangen fra parkeringshuset. Det vil si at du kan parkere i parkeringshuset og gå rett inn til loungen, shoppe via Siv og gå rett ut i bilen igjen.

Mens du slapper av

Er du kanskje på jakt etter et fint antrekk til julen eller en annen anledning? Eller kanskje bare en ny garderobe generelt? Book time hos Siv, og hun går rundt til butikkene og låner med seg klær og tilbehør etter dine ønsker. Du venter i loungen med kaffe eller mineralvann, ta gjerne med deg noe å lese på hjemmefra. En avslappet stund imens Siv plukker det du ønsker. Deretter kan du prøve alt på i rolige omgivelser.

Dersom du ønsker å kjøpe noe av det du har prøvd på så regner dere sammen summen, du kjøper et gavekort på samme sum i kundeservice (som ligger i samme lokale som loungen) og Siv kan dermed gå til de ulike butikkene og betale plaggene for deg.

Priser

Time med Personal Shopper kan bookes uansett hvor stort eller lite oppdraget er, og dert koster kun 300,- dersom du er medlem av vår kundeklubb. Er du ikke medlem er prisen 600,-.

Les mer om kundeklubben her.

Velkommen til en shoppingopplevelse!