Undertøy til alle kvinner

Undertøy til alle kvinner
Elise hos Change forteller om sine favoritter
Undertøy til alle kvinner
Undertøy til alle kvinner
Undertøy til alle kvinner
Undertøy til alle kvinner

Change er veldig stolte av å kunne tilby flott undertøy til alle type kvinner. Vi har tatt en prat med Elise om butikken og henne.

Gi oss en liten innføring i Change, hvordan type butikk er dere?

Change er kjede nisjebutikker innen undertøy og nattøy. Vi er ledende innen undertøy i Norge og er mest kjent for å ha et meget stort utvalg undertøy, både når det kommer til stil og størrelse. Alle som kommer innom får tilbud om profesjonell bh-tilpasning. Vi er veldig stolte av å kunne tilby flott undertøy til alle type kvinner.

Hvilken kolleksjon av de dere har i butikk er din absolutte favoritt?

Min absolutt favoritt for øyeblikket er Olivia Medieval Blue. Det er en nydelig middelhavsblå farge, i kombinasjon med feminine blonder og unike detaljer. Jeg er helt forelsket i denne kolleksjonen.

Og hvilket plagg/produkt er din favoritt nå?

Control Shape Lace, er absolutt et favorittprodukt. Det er en High Waist truse som fremhever midjen og flater ut magen. Den er perfekt under tettsittende klær, både bukser og kjoler. Også er den er utrolig behagelig å ha på seg, så jeg bruke den til hverdagen, men også i selskaper.

Hva annet står på ønskelisten din?

Flere silketopper. De er utrolig deilige å ha på seg under alt av klær og kan brukes hele året ettersom silke kjøler når du er varm og varmer når du er kald. Et absolutt must for meg.

Hva er ditt beste tips til valg av undertøy?

Mitt beste tips til valg av undertøy er å få det perfekt tilpasset, sånn at man synes det er behagelig å ha det på seg og at det sitter godt på sånn at plagg vil sitte fint over.

Det er også viktig å finne undertøy som får deg til å føle deg bra og ikke minst finne riktig passform.

Hvilken butikk på Ski Storsenter (utenom Change) er du mest innom?

Jeg personlig er nok mest innom Kid på Ski Storsenter. Etter å ha kjøpt meg leilighet så finner jeg det meste på Kid og elsker alltid å gå innom der for inspirasjon.

Sist men ikke minst, hva er dine planer for vinteren?

Jeg er midt opp i å flytte og selge, så hovedfokuset mitt denne vinteren blir å etablere meg i den nye leiligheten og jobbe på Change.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00