Velkommen til Babyshop!

Velkommen til Babyshop
Velkommen til Babyshop
Velkommen til Babyshop
Velkommen til Babyshop
Velkommen til Babyshop

Babyshop tilbyr kvalitetsvarer til baby og små barn, vi har tatt en prat med Jeanette for å høre hennes tanker om produkter og høsten.

Gi oss en liten innføring i Babyshop, hvordan type butikk er dere og hvilke merker fører dere?

Babyshop er en butikkjede som selger alle produkter man trenger til baby og små barn. Mammaklær, vogner, bilstoler og klær fra nyfødt til 6 år, samt masse annet utstyr. Vi fører blant annet merker som Emmaljunga, Bugaboo, Stokke, Besafe, Maxi-Cosi, Easygrow og kvalitetsklær fra blant annet Lillelam, Kuling og Reima.

Hvilket produkt anbefaler du å investere i denne høsten?

På høsten er det aller viktigste å investere i en god vognpose til babyen, håndmuffer til mor/far og gode ullklær og yttertøy så barnet er klart for å gå en kaldere sesong i møte.

Når det kommer til valg av barnevogn, hva er viktig å tenke på da?

Barnevogner har i likhet med mye annet ulike bruksområder. Vi stiller alltid spørsmål om hvordan kundene lever, hva slags bil de eventuelt skal ha vognen i, og om de tenker å bruke vognen i terreng og på grusvei, eller bare asfalt og byturer. Her er det viktig å tenke over hvilke behov dere har og hva som vil være viktig for dere i hverdagen før man bestemmer seg.

Har du tips til hva man kan kjøpe i gave til de som nettopp har fått baby?

For nyfødte er det alltid fint med gode og varme klær i ull eller et mykt ullteppe. Ellers er det poplært med Tripp Trapp stoler fra Stokke eller vippestol fra Babybjørn. Her er det er absolutt lurt å snoke litt på forhånd og spørre hva de allerede har kjøpt og hva de ønsker seg. Man kan heller aldri gå feil med basic produkter som gulpekluter og deilige såper og kremer.

Hvilket produkt av de dere har i butikk er din absolutte favoritt?

Flere av jentene her har vår vogn UPPAbaby Vista V2 på toppen av våre produkter. En super fin vogn som er god til det meste!

Hvilken butikk på Ski Storsenter (utenom Babyshop) er du mest innom?

Det må være Vic og Meny :-)

Sist men ikke minst, hva er dine planer for høsten?

Ikke noen store planer, for det blir nok mye jobbing fremover. Gleder meg til det og tiden fremover mot jul, det er den beste tiden i året når man jobber i butikk.