10 fine høstjakker til under 1200,-

Skjortejakke på dame
Kåpe på dame
Denne stilrene kåpen finner du hos Vero Moda, kr 1199,95.
Kåpe på dame
Kåpe på dame
Kåpe på dame
Hos blant annet Kappahl har de fine quilted kåper i både sort og grønn. Kr 999,-
Skjortejakke på dame
Hos Vero Moda finner du denne fine skjortejakken med ruter og et tykkere stoff, som er perfekt nå., kr 699,95.

Lyst på ny jakke denne høsten? Vi har sett på kjedebutikkenes utvalg jakker med et mer bærekraftig fokus, og funnet 10 fine høstjakker til under 1200 kr.

Mange av kjedebutikkene på senteret har et økt fokus på bærekraft i sine kolleksjoner. Hos både Lindex, Kappahl, Cubus og Vero Moda finner du fine jakker og kåper som både har fokus på å være mer bærekraftige og holde deg varm når temperaturen faller.

Sesongens jakker

Denne sesongen er det mye å se av skjortejakken, gjerne i et tykkere stoff som holder deg varm når kulda kommer. Style skjortejakken med en høyhalset genser eller strikkegenser under, så varer den lenger utover sesongen.

En annen trend er quilted, som du finner både som jakker og kåper. Den klassiske og stilrene kåpen finner du også i et godt utvalg ulike modeller. Hos Lindex og Vero Moda finner du mange fine kåper.

Mange av kjedebutikkene har et økt fokus på bærekraft. De mer bærekraftige kolleksjonene er merket, slik at det er lettere å ta mer bærekraftige valg.


Kåpe på dame
Hold varmen men denne klassiske og tidløse kåpen fra Vero Moda, kr 549,95.
Jakke på dame
Blå dunjakke, kr 799,-
Jakke på dame
Jakke på dame
Jakke på dame
Dunjakker i blå og beige, begge kr 799,-
Kåpe på dame
Parkas fra Cubus, kr 599,-

Høstfargene

Etter en fargerik sommer, er det de mer nøytrale fargene som dominerer høsten. Farger som beige, blå, grå, grønn og sort i ulike nyanser er det mye av. Dette er farger som passer til det aller meste, og gjør at jakkene går til de aller fleste antrekk.

Hos blant annet Cubus finner du tynne og lette dunjakker, som, i tillegg til blå og beige som vist på bildene, kommer i fargene burgunder og dyp oransje.

Kåpe på dame
Denne fine høstjakken finner du hos Lindex, kr 899,-.
Kåpe på dame
Kåpe fra Vero Moda, kr 549,95.
Jakke på dame
Nøytral jakke fra Lindex, kr 599,-.

Fokus på bærekraft

Produksjon og forbruk av klær har stor innvirkning på miljøet. De siste årene har mange av kjedebutikkene fått større fokus på bærekraftige materialer, en miljøvennlig produksjon, sosial bærekraft og åpenhet rundt dette.

VISSTE DU AT...

Kjedebutikker som Lindex, Kappahl, Cubus og Vero Moda har et økt fokus, og merker de mer bærekraftige kolleksjonene slik at det er lettere å ta mer bærekraftige valg. Jakkene og kåpene er gjerne merket med at de er laget av resirkulert materiale eller butikkens eget merke for å vise at den er en del av en bærekraftig kolleksjon og satsingen på en mer bærekraftig klesbransje. For å ta mer bærekraftige valg kan det være lurt å se etter disse merkene, eller se på hvilket materiale plagget er laget av.

Jakke på dame
Jakke fra Lindex, kr 599,-.