Antrekk til høstmiddagen

kvinne med solbriller og denimkjole
Dame med denim kjole fra DAY
Mann med klær fra Skonnord
Mann med klær fra Skonnord

Trenger du inspirasjon til hvordan du skal kle deg til høstens middager? Her er noen tips til dame og herre fra Haust, Valør, Kase og Skonnord.

Denim for dame

En av sesongens trender er denim, og det finner du mye av i butikkene nå. Hos Valør finner du denimkjole med knapper. Style den med et belte i livet i brunt, høstens trendfarge, for en fin detalj. Når det blir kaldere, kan du bruke en strømpebukse under.

Denim for herre

Hos Skonnord finner du jeans til herre. Kombiner disse med en genser med krage, som er både stilig og komfortabelt.

Dame med denim kjole fra DAY
Dame med antrekk fra Haust

Deilig strikk

Høsten er sesong for deilige strikkeplagg. En strikket cardigan er perfekt over kjole til høstens middager. Gå for en cardigan som matcher antrekket – gjerne i en fin farge, så gjør den hele antrekket mer spennende.

Hos Haust finner du mange fine strikkeplagg til dame, blant annet kjole i rosa og lilla mønster. Stylet med en rosa cardigan, strømpebukse og høye støvletter, er du klar for selskap.

En strikkegenser er også fin over skuldrene, og senere kan du ta den på når det blir kaldere utover kvelden.

Blant høstens trender finner du deilig strikk, denim og jordfarger. La deg inspirere av høstmoten når du skal kle deg til sesongens middager med kjæresten, venner og familie.

Lag på lag

Når temperaturen synker, betyr det ikke at sesongen for kjoler og skjorter er over, men at tiden for lag på lag er her. La lagene være en del av antrekket. Ofte gir flere lag mer kontrast til antrekket, da du kan kombinere ulike fasonger og materialer. For eksempel kan en cardigan styles over en kjole, under en jakke eller knytes over skuldrene som skjerf. Skjorten kan styles under en kjole, strikkegenser eller en deilig, strikket vest. Også ulike jakker kan du style lag på lag. Ha for eksempel en blazer under høstjakken eller den klassiske trenchcoaten.

Dame med antrekk fra Haust
Mann med klær fra Skonnord
Mann med bag fra Skonnord

Jordfarger

Brun er en farge som har blitt veldig populær de siste årene. De brune fargenyansene kalles ofte for jordfarger, og har varme gule- eller rødtoner i seg. Brun er også en farge som er fin med veldig mange andre farger, som for eksempel blått, grønt og gult.

Hos Skonnord finner du den trendy skjortejakken til herre i fargekombinasjonen brunt og blått. Style den ton-i-ton med en matchende, brun genser under, blå jeans og blått tilbehør.

Mann med klær fra Skonnord
Mann med antrekk fra Kase

Også hos Kase går det mye i jordfarger til herre denne høsten. Et fint antrekk er brun bukse stylet med en lysere genser, brunt skjerf og blå ytterjakke. En perfekt kombinasjon denne høsten.

Mann med antrekk fra Kase

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00