Bevar sommergløden

Bevar sommergløden
Bevar sommergløden
Bevar sommergløden
Bevar sommergløden

Høsten er her, og det betyr endring i vær og temperatur. Vi vil alle bevare den fine sommer-gløden litt lenger, og samtidig gi huden vår det beste til værskifte

Her kommer noen tips til hvordan du kan gjøre det!

Fukt og skimmer til kroppen

Hos The Body Shop finner du nå både en tørrolje med litt farge og skimmer i, og kroppsmist med god duft og en oppløftende ingredienser. Bruk deres shimmering dry oil når du trenger litt ekstra farge, glød og fukt, den er beriket med økologisk, kaldpresset, kokosolje fra Samoa og er 100% vegansk. Body mist produktene er perfekte å ha i veska for en spray eller to i løpet av dagen. De lukter veldig godt, og tilfører litt fukt om man f.eks. skulle trenge det på bein eller armer i løpet av dagen.

Fuktighetsgivende nattmaske

En god nattmaske til ansiktet er alfa omega for å gi huden den fukten den trenger. Særlig nå når været skifter fra varme og litt fuktig luft, til kaldere vær og tørrere luft. Da trenger huden så mye fukt den kan få. The body shop sin nye hemp overnight rescue mask gir masse fukt i opptil 72 timer, og skal brukes 2-3 ganger for optimalt resultat.

Selvbruning

Mange har fortsatt litt farge etter en fin sommer hjemme i Norge, men fargen forsvinner ofte fort dessverre. Da er selvbruning den perfekte løsningen! Det skader ikke huden og gjør at du føler deg ekstra fresh og glødende gjennom hele høsten. Det finnes mange varianter der ute, og en av de er Kicks sine egne produkter. De finnes i ulike fargenyanser og til både kropp og ansikt. Noen ønsker kanskje bare litt ekstra farge i ansiktet nå og da, og noen ønsker å være brun over hele kroppen hele året. Du finner uansett det perfekte produktet for ditt behov hos Kicks.

Glødende makeup

Makeupen kan gjøre mye med hvordan man føler seg, en glowy makeup er perfekt nå fremover. Gå for en lett dekkende foundation, en fin highlighter og en god bronzer, alt tilpasset din hudtype og behov, og du vil føle deg glødende og fresh hele dagen.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00