Bootsene du bør prøve denne høsten

Høstens boots
Boots fra Eurosko/Senter sko
Høstens boots
Fra Eurosko/Senter sko
Høstens boots
Høstens boots
Til venstre fra Din Sko, til høyre fra Eurosko/Senter sko

Det er høst, og høst betyr boots sesong. I ganske mange måneder fremover. La oss dele noen stiler du burde teste denne høsten.

Til de kaldere dagene

Chunky snøreboots er jo som nevnt tidligere en stor trend, og dette passer jo fint med de litt kaldere dagene her i Norge. Da er nemlig utvalget av boots til disse dagene også enda bedre, som de dere ser her. Gå gjerne for noen med en ekstra god såle som ikke er så glatt, og med litt foring. Da holder du deg varm og trygg også på de kaldere dagene.

Cowboy stil

Boots i litt mer cowboy stil er også tilbake, både i sort og hvit, og i skoletter og støvletter. De er ofte spisse på tåa, og har en liten hel. Disse er veldig fine til kjoler og skjørt, og kan fint også brukes til jeans. Gå for ett par som passer til din stil og ditt behov!

Chunky boots

De skikkelig chunky bootsene er en stor trend denne høsten, og det klager vi absolutt ikke på. Denne trenden er jo både komfortabel og nokså varm med tanke på at de går godt oppover ankelen. Denne typen boots finnes i flere ulike varianter, med og uten snøring, med tykkere og smalere såle. Og ikke minst med ulik høyde på skaftet og ulike farger. De finnes så klart også i ulike prisklasser, så her finner noe for enhver smak.

Disse er kjempefine å style med for eksempel jeans, skjørt og kjoler!