Den perfekte, lune høstkvelden

Dame som ligger under pledd og leser på sofa
Dame som sitter og leser på sofa med pledd ved siden av seg
Bøker som ligger på bord med duftlys og te

Denne tiden på året liker vi alle å krype innendørs igjen, etter en sommer med mye tid utendørs. Slik kan du gjøre høstkvelden enda mer perfekt og avslappende.

Når dagene blir mørkere og luften kaldere, er det godt å krype opp i sofaen hjemme, lage noe god mat og bare slappe av inne i eget hjem. I denne artikkelen deler vi våre beste tips til hvordan du kan lage deg en avslappende høstkveld.

Luften blir friskere og kaldere, kveldene mørkere, og bladene på trærne skifter farge. Høsten er fin, på sin helt egen måte!

Friske blomster

Blomster gjør mye med et hjem og hvordan man trives der! Gå til innkjøp av noen nye blomster eller planter, så blir det enda koseligere hjemme. Solsikker er for eksempel en blomst som er kjempefin på denne tiden av året. Den gir litt ekstra farge til hjemmet, og gjør deg rett og slett glad.

Tips!

For å bevare solsikkene lenger, sett de et sted det er lyst, men ikke i direkte sollys. Sett de gjerne også kaldt om natten, da holder de lenger.

Deilig duft og levende lys

Duftpinner og duftlys gir hjemmet en ekstra lun følelse. Gå for en duft du vet du liker godt, og som du synes er god å ha i stuen eller et annet rom i huset. Kid har for eksempel mange ulike, i forskjellige størrelser og de har matchende duftpinner og duftlys.

Levende lys i seg selv er perfekt om høsten, det gir en koselig følelse og gjør de mørke høstkveldene litt lysere. Så duftlys er et godt tips på flere måter!

Dame som sitter og leser på sofa med pledd ved siden av seg
Nærbilde av beige og brun pyntepute i sofa
Dame som ligger under pledd og leser på sofa
Sofa med pledd, bøker og duftlys
Bøker som ligger på pledd på sofa

En god bok og en kopp te

Kryp opp i sofaen med en kopp te og en spennende bok. Høsten er perfekt til nettopp dette. Hos ARK og Norli finner du flere gode bøker – noe for enhver smak. Noen av bøkene vi kan tipse om, er “Vinger av sølv”, “Si at du er min” og “Tur-retur Norge” – tre ulike, men veldig gode bøker.

Koselige puter og pledd

Det å friske opp hjemmet litt til en ny sesong er alltid koselig, og det trenger ikke være dyrt. Kanskje du faktisk har noe fra tidligere år også som du kan bruke? Gå for eksempel til innkjøp av et putetrekk eller to, og et nytt pledd du kan krype under. Gå for farger du liker, men gjerne noe som gir en lun og koselig stemning.

Kryp under pleddet, lag deg en kopp te og nyt en god bok!