Fire høsttrender som kan brukes nå!

Høsttrender 2020
Boots fra Pavement hos Companys
Høsttrender 2020
Vest og skjorte fra Haust
Høsttrender 2020
Smykke fra H&M
Høsttrender 2020
Vesker fra Tory Burch hos Skonnord

Høsten er her, og det betyr nye trender og kanskje er man lysten på noe nytt i skapet. Vi har funnet noe du finner en del av som er perfekte å bruke nå.

Chunky boots

Røffe, chunky boots er virkelig i vinden denne høsten! Og det er jo perfekt til vårt klima. De har ofte en god såle og er super komfortable å ha på, så dette er en trend det er verdt å investere i. Du finner de i ulike prisklasser og du finner de i alt fra litt chunky til veldig chunky, så her er det uten tvil noe for enhver smak.

Bootsen er fine til jeans, men også super kule til kjoler og skjørt. Gjerne uten strømper til nå mens det fortsatt er varmt nok til det, men også veldig kult med strømper når det blir kaldere.

Den strikkede vesten

Vi elsker strikk, og i år kan du både gå for den klassiske genseren, men også for vesten. Du kan strikke den selv med garn fra Nøstet mitt, eller kjøpe en ferdig en på en av butikkene hos oss. Du finner også denne trenden i flere ulike farger og materialer.

Style den over en skjorte eller en høyhalset genser, eller kanskje til og med over en kjole? Den gir litt ekstra varme og det ser så fint ut.

Chain smykket

Dette smykket er perfekt til all slags strikk og t-skjorter! Det chunky kjede smykket, gjerne i gull, er så fint til høst antrekkene. Det kommer i ulike tykkelser, om du ønsker et litt nettere ett eller et enda mer chunky et, så finner du noe for din smak.

Style det gjerne med andre litt tynnere smykker for en enda kulere look!

Den “slouchy” vesken

En litt slouchy veske som gjerne kan brukes både crossbody og som clutch er perfekt til høsten. Velg gjerne en litt knall farge for å live opp antrekket. Den skal ikke være altfor stor, og kan brukes til både hverdags og fest.

Style den med kjoler, skjørt, strikk og jeans, den passer til alt!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
H&M
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00