Gi huden nok fukt!

Hudpleie
Hudpleie

Høsten og vinteren er tøff for huden vår, da er det viktig å ta litt ekstra godt vare på den og gi den det den trenger!

C-vitamin

Om høsten føles ofte huden litt ekstra gusten, fargen vi fikk i sommer begynner å forsvinne og huden føles litt tørr. C-vitamin er en ingrediens som gir huden ekstra glød, og får deg til å se mye freshere ut veldig fort. Velg ett serum som har mye c-vitamin, de ansatte hjelper deg så klart å finne det perfekte produktet til deg. Om ikke serum er nok så kan du velge å gå for Ole Henriksen sin oransje serie, der får du nemlig c-vitamin i rens, dagkrem, serum, primer, øyekrem og mer.

Nattmasker

En skikkelig god måte å gi huden ekstra fuktighet på er å gå for en god nattmaske. Gå gjerne for en som fint kan brukes hver natt, men som også kan brukes som en skikkelig fuktboost midt på dagen. Her er det utrolig mange å velge mellom, så her kan igjen de ansatte hjelpe deg å finne den perfekte for deg og ditt budsjett.

Ikke glem kroppen!

Huden i ansiktet trenger ekstra pleie på denne tiden av året, men det gjør også kroppen. Endringene i temperatur når man går inn og ut hjelper til å tørke ut huden, og mange føler at legger og huden generelt føles knusktørre om høsten og vinteren. Gå for en body lotion med rikelig med fukt, samt en deilig dusjolje som bidrar til å gi fukt. En god skrubb i ny og ne kommer også godt med!

Husk nok vann

Man kan hjelpe huden veldig mye fra utsiden, men innsiden teller vel så mye for hvordan huden føles. Husk å drikke nok vann i hverdagen, da det også bidrar til å gi huden den fuktigheten den trenger.