HØSTENS INTERIØR TRENDER

Høst
Alt fra Bolia
Høst
Høst
Høst
Øverste bilder: Kremmerhuset Under: Bolia
Høst
Fra Kremmerhuset

Føler du for å gjøre litt endringer hjemme nå som høsten er her? Det gjør vi også! Her er noen tips til hvordan du enkelt kan få litt mer høststemning hjemme.

Gå for tekstiler i varmere og dypere farger

En enkel måte å gjøre hjemmet litt mer klar for høst er å bytte ut tekstiler og pyntegjenstander. Gå for mørkere og dypere farger på putetrekk, pledd osv. Gå gjerne for en litt varmere fargepalett, altså mer mot rust- og jordtoner. Denne fargepaletten passer kjempe fint med to andre trender denne høsten, nemlig naturmaterialer og velour.

Naturmaterialer

Materialer som tre, lin, ull og strå blir viktigere og viktigere, og denne høsten finner du masse møbler i ulike treverk. Disse møblene blir bare finere med årene, da tre har en lengre levetid, så med tanke på miljø og bærekraft er dette er smart valg. Dekorer med tyngre materialer som lin og ull, og pynt med strå i store vaser, da tar man naturen inn i hjemmet og får en lun og koselig stemning.

Velour og “teddy” møbler

Møbler i velour er fortsatt kjempe trendy, og det passer så fint med fargene nevnt over og ikke minst med materialene. Velour er også veldig typisk til høsten! En annen trend vi ser er møbler, da kanskje spesielt stoler, i “teddy” stoff. Også et stoff som hører høsten til, og som er så fin kombinert med det nevnt over.