Kaja & Maria’s favoritter blant høstens nyheter

Jenter som viser frem produkter
Deilig body lotion og dusjsåpe i kokos fra The Body Shop.
Jenter som viser frem produkter
Jenter som viser frem produkter
Kaja og Marias favorittprodukter får du tak i hos Kicks.
Jenter som viser frem produkter
Perfekte basics til høsten finner du hos Companys.

Nyhetene for den nye sesongen er på vei inn i butikkene, og vi har spurt våre innholdsprodusenter Kaja & Maria om hva deres favoritter akkurat nå er.

Kokos til huden

Når temperaturene endrer seg så er det veldig viktig å ikke glemme huden, både i ansikt og på kroppen. The Body Shop har noen absolutte favoritter for begge jentene, og serien med duft av kokos er helt nydelig og så fuktighetsgivende. Husk både dusjsåpe, body lotion og ikke minst skrubb. Det har kroppen fortjent etter en lang sommer!

Makeup favoritter

Etter sommeren har man ofte en fin glød i huden man gjerne vil bevare så lenge som mulig, samtidig som man vil sminke seg til hverdagen igjen. Tre av Kaja sine favoritt produkter til en makeup look som ser fresh ut og holder hele dagen er Dior Backstage foundation, Urban Decay all nighter setting spray og Beauyact sitt blush kit. Disse produktene gir en nydelig hud med glød og farge i kinnene, og sistnevnte produkt kan også brukes som øyenskygge om man ønsker det.

For Maria er lepper og øyne en viktig faktor av makeup looken. Tre av hennes favoritter er Dior sin Diorshow mascara, Sensai sin brynspenn og lipliner fra Beautact. Disse produktene er perfekte i kombinasjon med Kaja sine favoritter, og sammen blir dette den perfekte makeup look til starten på høsten! Du finner alle produktene hos Kicks.

Basics

Basisplagg er alltid bra å ha i skapet, og høsten er intet unntak. Denne høsten vil Maria ha hvite tank tops, stripete gensere og deilige luer i fine farger i skapet. Dette er plagg som kan brukes til både jeans, dress bukser og skjørt, og er perfekte til hverdagen. Og når gradestokken kryper nedover er luer i lekre farger helt perfekt. Disse plaggene finner du hos Companys.

Jenter som viser frem produkter
Sneakers fra New Balance finner du blant annet hos DNA i 1. etg. Far

Farger

Denne høsten er det farger som gjelder, blått, grønt, rosa, rødt, rett og slett alle farger. Og gjerne kombinert med base farger som beige, brunt, hvitt og sort. Kaja og Maria har funnet masse lekre farger i flere av butikkene, som for eksempel denne nydelige blå genseren hos Lindex. Fargen er kjempefin å kombinere med for eksempel lys denim som dere ser her.

Sneakers til høst

Er det noe jentene er 110% enige om så er det at sneakers er perfekt året rundt, men særlig om høsten! Og denne høsten så er det sneakers fra New Balance som gjelder, enten du går for de litt nettere modellene eller de litt mer chunky, så er de perfekte til de fleste antrekk. Favorittene er hvite sneakers, de kan brukes til alt! Disse finner du blant annet hos DNA.