Seks høstantrekk til han & henne

Ansatte høsten 2020
Cardigan fra Skonnord
Ansatte høsten 2020
Fra skonnord
Ansatte høsten 2020
Ansatte høsten 2020
Til venstre fra Jack & Jones - til høyre Kåpe fra Skonnord
Ansatte høsten 2020
Ansatte høsten 2020
Fra B-young
Ansatte høsten 2020
Ansatte høsten 2020
Antrekk fra Kase
Ansatte høsten 2020
Kjole fra Haust

Trenger du litt inspirasjon til høstens antrekk? Til hverdags og fest? Vi har bedt noen av våre butikker sette sammen noen fine antrekk til denne sesongen.

Cardiganen

Er det en trend som er skikkelig stor i år så er det cardiganen! Den er perfekt å slenge over både kjoler, gensere og bluser. Og holder deg litt ekstra varm, samt at den er lett å ta av dersom det blir veldig varmt.

Bruntoner

I år er det mye brunt, noe som ikke er unormalt om høsten, men i år er fargen litt ekstra trendy. Fargen er fin til både dame og herre, og kan brukes i hele antrekket eller kun på ett plagg. Flere av butikkene hos oss stylet antrekk til både dame og herre med bruntoner i.

Den rutete skjorta

Rutete skjorte eller skjortejakke er skikkelig i vinden denne høsten! Stylet med en t-skjorte, høyhalset genser, ullgenser eller skjorte, alt går. De finnes i ulike farger og tykkelser og kler de aller fleste.

Vinterjakka

Er du en skikkelig frysepinne? Eller vil du være forberedt til de kaldere dagene kommer? Da er der masse deilige boblejakker å velge mellom i butikk allerede. For den ekstra comfy looken kan den styles med hettegenser, jeans og sneakers slik som Kase viser oss på bildene under.

Kjolen

Årets kjole kommer i mange ulike farger og snitt, men den mest perfekte kjolen er den som kan brukes både til hverdag og fest. Slik som denne fra Haust. Den er superfin med strømpebukse og boots, og med en strikk over kan den fint brukes til hverdags. Ønsker du å pynte kjolen opp litt ekstra kan den styles med feks et par pumps eller et belte i livet.