Velkommen til Thune!

Thune
Thune
Thune
Thune

Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed-, diamantforhandler og urmakerbransjen. Vi har tatt en prat med Elisabeth, som er butikkleder.

Gi oss en liten innføring i Thune, hvordan type butikk er dere og hvilke merker fører dere?

Thune er et firma med historie tilbake til 1857. Vi selger våre egne diamant- og sølvsmykker, samt nøye utvalgte merkevarer av både klokker og smykker. Hos oss i Ski har vi hele Thune sin kolleksjon av smykker, samt smykker fra Julie Sandlau og TiSento. Av klokker fører vi Tag Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Certina og Tissot.

Hva er viktig å tenke på ved valg av forlovelsesring?

I valg av forlovelsesring ville jeg fokusert på å finne et klassisk design. Dette er tross alt en ring som skal være på fingeren resten av livet, så det kan være greit å velge noe klassisk. Det vanligste i dag er å velge en diamantring til forlovelse, for eksempel en ring fra vår Elegance serie. Det er ikke noe fasit på hvor mye penger man skal bruke på en forlovelsesring, noen land har en uskreven regel om at man skal bruke tre månedslønner, men det praktiseres ikke i stor grad i Norge. Vi ser at budsjettet ofte ligger mellom 10.000,- og 50.000,- men med variasjoner i begge ender. Vi har god erfaring med nervøse friere i butikken, og hos oss kan man få en kopp kaffe og en god prat når man trenger det, vi kommer gjerne med gode råd.

Hva er ditt beste julegavetips til han og henne i år?

Julegavetips til han i år vil jeg si er en vintageinspirert klokke. Gjerne en med skinnrem. Jeg vil foreslå Longines Avigation BigEye L28164532 til kr 27.290,- Til damer vil jeg foreslå creoler med multicolor safirer, og gjerne ringen som matcher også. Creolene har varenummer 34355 og koster 4615,-. Matchende ring får du fra kr 5490,-.

Hva er viktig å tenke på ved kjøp av klokke?

Når man skal velge seg ny klokke er det først og fremst greit å bestemme seg for hvilke egenskaper man ønsker seg i klokken sin. Skal den være vanntett til bading? Skal man dykke med klokken? Trenger man stoppeklokkefunksjon? Skal klokken passe til dress, eller er det en hverdagsklokke? Trenger man en klokke som går helt nøyaktig, eller ønsker man seg ei mekanisk klokke hvor man kan se urverket gjennom baklokket? Vi har et godt utvalg av klokker i butikken vår, alle sveitsiske, og ikke minst urmaker i butikk hver dag som gjerne hjelper til med både veiledning og tilpasning.

Hvilket produkt av de dere har i butikk er din absolutte favoritt?

Mitt favorittprodukt i butikken vil jeg si er kolleksjonen vår Joy by Thune. Denne består av øreringer i hvitt eller gult gull, med og uten diamanter, og ulike fargestener og perler man kan henge på som charms. Her finnes også låsemekanismer som kan gjøre om ørepynten til anheng. Mulighetene er uendelige innen denne kolleksjonen, og vi ser at fargestener bare blir mer og mer populært.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00