Årets julekalendere

Julekalendere 2023
Årets julekalender fra Kicks

Julekalendere dukker opp i alle butikker for tiden, og om du vil ha en klar til 1. desember lønner det seg å være rask. Her er noen av de du finner hos oss!

Til henne

Det er et hav av julekalendere til henne der ute, særlig når det kommer til skjønnhet. Hos Kicks finner du blant annet en nydelig kalender fra Biotherm og en fra Clinique. I begge disse finner du 24 fantastiske produkter, en perfekt måte å teste litt nytt fra de ulike merkene før man går til innkjøp av produktene i fullsize.

Dame som holder julekalendere fra Kicks
Fine skjønnhetskalendere fra Kicks.

Til de yngre

Barna synes alltid det er ekstra gøy med julekalender, enten du lager den selv eller om du kjøper en ferdig. Det finnes mange ulike tips til de du kan lage selv, men hos Lekia har de også mange ferdige til ulike interesser. For eksempel Gabbys Dollhouse og Pokémon, eller så har de også hele fem ulike fra Lego. Samt mange fler, så her finner du garantert noe som passer ditt barn.

Mann som holder julekalendere fra Lekia
Lekia har et stort utvalg kalendere til de yngre.

Til han og henne

Er du glad i gode olivenoljer, balsamico og lignende burde du gå til innkjøp av julekalenderen Olivenlunden. Den inneholder mange deilige delikatesser. Eller hva med en skikkelig søt kalender, fylt med godteri eller sjokolade? Hos Normal har de blant annet julekalendere fra populære merker som Kinder og Smarties - nam! Perfekt til både store og små.

Alle disse og flere julekalendere finner du så klart hos oss!

Julekalendere fra Bremond Fils og Normal
Kalender til venstre fra Olivenlunden og kalendere til høyre fra Normal.