Årets julekalendere

Adventskalender
Adventskalender
Adventskalender
Adventskalender
Adventskalender
Adventskalender

Julekalendere dukker opp i alle butikker for tiden, og om du vil ha en klar til 1 desember lønner det seg å være rask. Her er noen av de du finner hos oss!

Til de yngre

Barna synes alltid det er ekstra gøy med julekalender, enten du lager den selv eller om du kjøper en ferdig. Om du planlegger å lage en selv så kan vi tipse om at Panduro har masse fint som kan brukes for å lage en egen. Men om du velger å kjøpe en ferdig en så har både Glitter og Sprell en del ulike, veldig fine kalendere. Hos Sprell finner du kalendere for den nysgjerrige og for de som liker å leke at de lager mat. Glitter har både en frost kalender for de som elsker det, og en mer morsomt tilbehør til hår og smykker.

Til henne

Det er et hav av julekalendere til henne der ute, særlig når det kommer til skjønnhet. The Body Shop har for eksempel tre ulike, i ulike prisklasser og med ulikt innhold. Hos Rituals finner du også en kalender med mye spennende og velduftende innhold, og det samme gjelder for Kicks. Kicks har både sin egen julekalender, men her finner du også mange andre kalendere fra merker som Clinique, Biotherm, Depend og flere.

Til han

Derimot så er det ikke like mange kalender til han der ute som det er til henne. Men vi har så klart noen! Hos Gulating finner du årets kalender for den som er litt ekstra glad i øl, og hos Skonnord finner du en av årets morsomste kalendere. Nemlig Happy Socks sin, med ett par nye sokker hver dag. Perfekt til han som går mye i dress!

Til han og henne

Noen julekalender passer like godt til han som til henne, som for eksempel Kondomeriet sin eller Olivenlunden sin. Jernia har også en egen julekalender meg magiske illustrasjoner og koselige ordspill. Olivenlunden sin adventskalender er for den som er ekstra matglad, den inneholder nemlig oljer, eddiker og delikatesser, garantert en hit!

Alle disse og flere julekalendere finner du så klart hos oss!

Adventskalender Adventskalender
Adventskalender Adventskalender
Adventskalender Adventskalender
Adventskalender Adventskalender
Adventskalender