Årets julekalendere

Årets julekalendere til barn, dame og herre
Årets julekalender fra Kicks
Årets julekalendere til barn, dame og herre
Årets julekalendere til barn, dame og herre
Kalendere fra The Body Shop og kalender fra Clinique, Kicks.

Julekalendere dukker opp i alle butikker for tiden, og om du vil ha en klar til 1 desember lønner det seg å være rask. Her er noen av de du finner hos oss!

Til henne

Det er et hav av julekalendere til henne der ute, særlig når det kommer til skjønnhet. The Body Shop har for eksempel tre ulike, i ulike prisklasser og med ulikt innhold. Hos Rituals finner du også en kalender med mye spennende og velduftende innhold, og det samme gjelder for Kicks. Kicks har både sin egen julekalender, men her finner du også mange andre kalendere fra merker som Clinique, YSL og mange flere!

Julekalender fra Rituals og The Body Shop
Kalender fra Rituals og kalender fra The Body Shop.
Årets julekalendere til barn, dame og herre
Kalender fra Panduro.

Til de yngre

Barna synes alltid det er ekstra gøy med julekalender, enten du lager den selv eller om du kjøper en ferdig. Om du planlegger å lage en selv så kan vi tipse om at Panduro har masse fint som kan brukes for å lage en egen. Men de har også mange fine som setter barna i sving i julen, og rett og slett får de til å lage noe eget, dag for dag. De har for eksempel en kalender hvor man innreder sin egen lille hytte til jul, en hvor man lager armbånd dag for dag og en hvor man broderer en ny farge hver dag. Og de har mange fler!

Årets julekalendere til barn, dame og herre
Årets julekalendere til barn, dame og herre
Kalenderen fra Olivenlunden inneholder blant annet oljer, eddiker og delikatesser.

Til han og henne

Derimot så er det ikke like mange kalender til han der ute som det er til henne. Men vi har så klart noen! De fleste menn er vel glad i hyggelige ord og sjokolade, men det er kalendere som så klart kan kjøpes til både han og henne. Jernia blant annet har en kalender med dagens sitat og en hyggelig overraskelse, og de har også en med eksklusive biter med sjokoladetrøffel. En annen kalender, som er perfekt for den matglade, er Olivenlunden sin, den inneholder nemlig oljer, eddiker og delikatesser, garantert en hit!

Alle disse og flere julekalendere finner du så klart hos oss!

Kalender fra Olivenlunden og Jernia
Jernia har flere flotte kalendere.