Årets julemakeup

Dame med røde lepper
Kicks viser tre makeup looks til julens festligheter.

Legg fokuset på øyne, lepper eller gå for en naturlig glødende sminke i julen. Kicks viser tre makeup looks til julens festligheter.

Lyst på inspirasjon til sminken for julens festligheter? Gå for nyanser du vet du trives med, men ikke vær redd for å legge på litt ekstra. Røde lepper er en tidløs klassiker, eller la fokuset være på øynene med winged eyeliner og øyenskygge. Liker du en lettere makeup kan du gå for glødende hud med highlight og gloss. Her er tre lekre makeup looks til julen.

Røde lepper

En tidløs klassiker er røde lepper i julen. Rødt er den selvskrevne julefargen og det finnes mange fargenyanser å velge mellom, slik at du kan finne den perfekte rødfargen for deg. For å legge denne looken gå for en winged eyeliner, en øyenskygge med skimmer og mascara, eventuelt løsvipper om du ønsker ekstra fyldige vipper for anledningen.

Et tips når du skal legge leppestiften er å starte med en lipliner og tegne ytterkanten av leppene, da sitter leppestiften både bedre og penere. Basen rundt leppene er også viktig, legg litt concealer rundt munnen for en polert look.

Dame med røde lepper
Røde lepper er en tidløs klassiker til julen.

Fokus på øyne

La fokuset være på øynene ved å gå for ekstra sminke på øynene, mens leppene er mer nøytrale med en lys gloss eller leppestift. Her er det brukt Dior backstage eye palette Khaki neutrals som har øyenskygger med matte, perlemorskimrende og metalliske finisher. En lekker palett til julemakeupen i brune og grønne nyanser. Når du velger farge på øyenskyggen tenk på hva som komplimenterer øyenfargen din. Når øyenskyggen er lagt, legg en mørkere kajal for å definere blikket og avslutt med maskara. Her er det brukt Sensai mascara lash lengthener som forlenger den naturlige vippe-lengden og gir en blank og intens svart finish.

Dame med øyesminke
Fokus på øynene.

Glowy skin

En glødende makeup med fokus på glowy skin er en lettere makeup look som passer til alle julens antrekk og anledninger. Den er enkel å få til og tar ikke lang tid. Start med fokus på en god base, her er det brukt Mac studio radiance silky primer etterfulgt av It cosmetics cc+ nude glow medium. Få en glødende look med bronzer, highlighter og blush. Et tips er å bruke en bronzer stick slik som her hvor det er brukt Beauty act stick bronzer beach breeze. Den kan du lett påføre på både ansikt, øyne og lepper, og duse ut med en kost. Den er byggbar og blender godt slik at du kan gå fra en naturlig finish til en mer intens look uten at den at den klisser eller blir flekkete. Et annet nøkkelprodukt for denne looken er highlighter for en naturlig, strålende glød. Bruk en luftig børste og legg highlighter på kinnbeina, neseryggen og haken. La øynene og leppene være lettere sminket med nøytrale nyanser. Avslutt med en lipgloss.

Dame med naturlig glødende sminke
Glødende makeup.

Alle produkter fås kjøpt hos Kicks Ski Storsenter.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00