Den store julebrustesten!

To damer som sitter med julebrus i hendene og foran seg
Dame som holder opp julebrus fra Egge
Egge Gård og Hamar Lillehammer Bryggeri sin julebrus ble årets soleklare vinnere!

Hva hører vel mer til julen enn julebrus? Vel, det er kanskje noen få ting som er enda mer jul, men julebrusen er viktig for mange.

Derfor har vi rett og slett testet hele 18 julebrus så vi kan hjelpe deg med å bestemme hvilken du burde gå for denne julen. Vi har testet både med og uten sukker, og vi har testet både rød og brun. Alle vi har testet finner du hos Meny på senteret, og noen av de finner du også hos Rema 1000.

Soleklare vinnere

Vi har utpekt to ulike julebrus i denne testen som er testens vinnere etter vår smak. Vinnerne er Egge Gård sin julebrus og Hamar Lillehammer bryggeri sin. Dette er to veldig forskjellige typer, og om du er ute etter den klassiske, kjente julebrus smaken så er Hamar Lillehammer bryggeri sin noe for deg. Men, om du ønsker en som er litt utenom det vanlige og som har en litt annen smak en den typiske julebrus smaken så går du for Egge.

Egge Gård sin julebrus har den kjente Egge eplesmaken som er så utrolig god, men den har også en god smak av bringebær. Denne er frisk og fruktig, og er et utmerket alternativ til annen drikke til julematen. Denne burde du teste!

Visste du at?

Julebrus er ikke bare julebrus – faktisk finnes det i dag over 36 forskjellige sorter julebrus.

Dame som holder opp julebrus fra Egge
Egge Gård og Hamar Lillehammer Bryggeri sin julebrus ble årets soleklare vinnere!