Dette kan du finne på i romjulen

Aktiviteter
Aktiviteter
Aktiviteter
Aktiviteter

Romjulen er tiden for å slappe av og bruke tid med familien. I år kan man jo ikke være i like mange selskap som vanlig, så enda mer tid til å slappe av!

I den anledning har vi samlet litt tips til hva du kan finne på i romjulen. Bruk tiden til å hente krefter og koble av før et nytt, og forhåpentligvis bedre, år starter. Her kommer noen tips til hva du kan finne på!

Spill et spill eller legg puslespill

Kanskje du fikk et nytt spill eller puslespill til jul? Eller kanskje du har en del liggende hjemme som du sjeldent får brukt? Samle de du bor med og spill i mange timer! Det er så koselig, og familien får skikkelig kvalitetstid. Om du er på utkikk etter nye spill så finner du det både hos Ark, Norli, Panduro og flere butikker på senteret!

Gå en tur i frisk luft

I julen blir det mye mat og drikke, og ikke minst mye tid til å sitte stille. Det er også ganske mørkt på denne tiden av året, så en time eller to i frisk luft når det er lyst er absolutt å anbefale. Godt for både hode, sjel og kropp!

Les en bok

Enda en aktivitet som man kanskje ikke har så altfor mye tid til i hverdagen. Les en bok du fikk til jul, eller en du har stående som du har hatt planer om å lese. Eventuelt kan du lytte til lydbok imens du for eksempel tar en opprydning i skuffer og skap eller bare slapper av på sofaen. Det er også perfekt tidspunkt å lese seg opp på emner man ønsker å lære mer om.

Rydd hjemme

Kanskje ikke noe alle ønsker å bruke romjulen på, men om du er glad i orden og å ha det ryddig, så er romjulen i år den perfekte tid å rydde opp i skuffer og skap. Gjør hjemmet klart for et nytt år og kvitt deg med ting du ikke lenger bruker eller trenger. Vi lover at det føles så mye bedre etterpå!

Bytt gaver / salgsshopping

Fikk du noe til jul som du egentlig ikke ønsket deg? Eller fikk du flere av en ting? Bruk romjulen til å bytte eller finne ut av hva du ønsker å bytte på nyåret. Skal du besøke senteret i romjulen anbefaler vi munnbind, ofte vask av hender, bruk av antibac, hold avstand og hold deg hjemme om du er syk. Vi holder åpent og du er velkommen innom, men ikke glem smittevern. Og du, du får også lov å bytte gavene over nyttår!

Verksted, DIY prosjekter

Hos Panduro finner du en haug med produkter som er kjempegøy å holde på med hjemme, for både store og små. Du finner uten tvil noe å pusle med for alle aldre, enten det er maling, sying, tegning eller andre ting. Lag et lite verksted hjemme og vær kreative sammen!