Fire fine antrekk til julebordet til han og henne

Dame som smiler i blå blazer og sølvkjole
Stilig antrekk til julebordet.
Dame som smiler i blå blazer og sølvkjole
Nærbilde av antrekk på dame
Blå blazer og sølv kjole fra Companys.
Mann som smiler i antrekk til julebordet
Bukse og genser fra VIC.

Årets etterlengtede julebordsesong er her! Endelig skal vi pynte oss og spise middag med venner og familie i en hyggelig førjulstid igjen.

Og med julebord og middag følger antrekk, litt ekstra pyntede antrekk. Vi har vært en runde på senteret og funnet noen fine antrekk til både han og henne, til inspirasjon. Enten du velger et klassisk antrekk eller om du er litt mer vågal, så finner du det riktige antrekket hos oss.

Vær litt vågal

Vil du være litt vågal med årets julebord antrekk? Hvorfor ikke gå for en eller flere farger mikset med klassikere som sort? En knallfarge som for eksempel blått er også veldig fint sammen med en kjole i sølv, og sorte detaljer, som på antrekket på bildene. Farger kan både damer og menn gå for, det er alltid gøy å skille seg litt ut med antrekk på julebordet.

Eller er du kanskje litt lei av den klassiske dressen og skjorte looken? Hvorfor ikke heller gå for en pen bukse, matchet med en fin genser og et skjerf i halsen. Gå gjerne for noen kule sneakers eller boots. Litt mer casual antrekk, men fortsatt pent nok til ett litt mindre pyntet julebord.