Fire fine antrekk til julebordet til han og henne

Dame som smiler i blå blazer og sølvkjole
Stilig antrekk til julebordet.
Dame som smiler i blå blazer og sølvkjole
Nærbilde av antrekk på dame
Blå blazer og sølv kjole fra Companys.
Mann som smiler i antrekk til julebordet
Bukse og genser fra VIC.

Årets etterlengtede julebordsesong er her! Endelig skal vi pynte oss og spise middag med venner og familie i en hyggelig førjulstid igjen.

Og med julebord og middag følger antrekk, litt ekstra pyntede antrekk. Vi har vært en runde på senteret og funnet noen fine antrekk til både han og henne, til inspirasjon. Enten du velger et klassisk antrekk eller om du er litt mer vågal, så finner du det riktige antrekket hos oss.

Vær litt vågal

Vil du være litt vågal med årets julebord antrekk? Hvorfor ikke gå for en eller flere farger mikset med klassikere som sort? En knallfarge som for eksempel blått er også veldig fint sammen med en kjole i sølv, og sorte detaljer, som på antrekket på bildene. Farger kan både damer og menn gå for, det er alltid gøy å skille seg litt ut med antrekk på julebordet.

Eller er du kanskje litt lei av den klassiske dressen og skjorte looken? Hvorfor ikke heller gå for en pen bukse, matchet med en fin genser og et skjerf i halsen. Gå gjerne for noen kule sneakers eller boots. Litt mer casual antrekk, men fortsatt pent nok til ett litt mindre pyntet julebord.

Dame som smiler i sort kjole
Sort kjole fra VIC.
Mann som smiler i dress
Nærbilde av detaljer på dress
Dress fra Kase.

Play it safe

Den lille sorte er alltid en vinner. Veldig mange har nok denne i skapet allerede, men om du ønsker å gå til innkjøp av en ny så finner du mange ulike fasonger, lengder og modeller på senteret. Gå for en som du trives i og føler deg fin i, som sitter perfekt til deg! Her kan de ansatte i butikkene hjelpe deg å finne den riktige.

Når man går for den lille sorte er det gøy å gjøre litt ekstra ut av tilbehøret! Gå for eksempel for sko eller veske med glitter eller farge, det gjør antrekket litt ekstra morsomt. Eller så kan du også her gå for det trygge og enkle som sort eller beige.

Som mann er nok det aller mest vanlige til julebord og middager den klassiske dressen. Den går aldri av moten, og er like fint år etter år. Du kan gjerne gå for litt fancy tilbehør til dressen, hva med et julete slips eller en fin, litt fargesterk eller mønstret skjorte?

Årets antrekk til julebordet finner du i butikkene her på Ski Storsenter!