Julegavetips til de små

Mann holder leker
Leke fra Lekia.
Julegavetips til barna
Julegavetips til barna
Du finner mange brettspill hos blant annet Ark Bokhandel.
Dame holder leke
Leke fra Sprell.

De yngste i familien er vel kanskje de viktigste i julen, og pakkene under treet er så spennende. Her kommer noen julegavetips til de små.

Utstyr til skole og barnehage

Utstyr til skole og barnehage er kanskje ikke det barna synes er mest spennende, men det finnes så utrolig mange fine alternativer.

For eksempel en fin notatbok med paljetter og fine farger, eller matboks og drikkeflasker med fint mønster. Det kommer i hvert fall til å bli nyttig og flittig brukt! Du finner mange fine notatbøker hos for eksempel Norli og matbokser hos Sprell.

Brettspill og puslespill

Spill slår aldri feil, særlig ikke til de litt eldre. Og hva er vel bedre å få til jul enn noe man faktisk kan holde på med i romjulen? Det er jo så koselig å sitte å pusle eller spille brettspill med hele familien. Det finnes brettspill til de fleste aldre, så her finner man garantert noe som passer. Ark Bokhandel har et stort utvalg brettspill

Leker

Dette er vel kanskje barna sin favoritt? Leker under juletre er alltid en hit, uansett alder på barna. Både Sprell, Ringo og Lekia har masse fine leker til alle aldre.

Tekstiler

Sekk, klær, sko, pysj, luer, vanter og lignende er kanskje ikke det morsomste barna vet, men det kommer alltid godt med for små som vokser. Gå for noe praktisk som passer fint på skole eller i barnehage, eller noe ekstra morsomt som kun passer til de finere anledninger. Brando Kids har et stort utvalg fine klær til de små.

Det er alltid gøy å være den kule tanten eller onkelen som kommer med den rosa paljettkjolen!