Julegavetips til han i år

Julegaven til han
Julegaven til han
Julegaven til han
Julegaven til han

Usikker på hva du skal kjøpe til pappa, bror, kjæreste, mann, kamerat eller en annen mann i ditt liv? Her kommer noen tips!

Til føttene

Hva med å gå for et par nye sko? Boots, sneakers, tøfler, hva enn du tror mannen trenger. Sko er jo faktisk noe man bruker hver dag, og det blir slitt, så ett par nye sneakers f.eks er alltid godt mottatt. På denne tiden av året er jo også tøfler ekstra deilig, særlig med hjemmekontor og mer tid hjemme.

En interessant bok

En fin bok å lese i romjulen er veldig koselig å få. Uansett interesse så finner man noe til enhver smak. Vet du at han er glad i øl kan du jo feks gå for en av bestselgerne akkurat nå, “Øl hele året”, det er garantert en hit!

Til den matglade

Det finnes så mange fine gaver til den matglade mannen! Bøker med oppskrifter, redskaper til kjøkkenet, oljer, krydder osv. Vi vil spesielt tipse om olje fra Olivenlunden.

Hodeplagg

Vi kjenner alle en person som er glad i bruke hodeplagg, enten det er caps, lue eller andre type plagg. Og nå om vinteren er det jo ekstra deilig med litt varme på toppen. Hva med å gå for en caps i ull i en fin farge?

Deilige plagg

Hva med en deilig genser med høy hals eller en kul jakke? Klassiske plagg er alltid en vinner, og særlig de litt varmere når i disse kalde dager. Gå for eksempel for en beige høyhalset strikk, perfekt til jeans og boots!